Wie ben ik en wat doe ik?

IMG_0042
Hoi, ik ben Sylvana… en ik ben lekker nuchter maar ook heerlijk spiritueel. Het beste van beide gecombineerd zoals ik dat zelf zie. Mijn passie is mensen en dieren helpen op weg naar een vrij en gelukkig leven want JA, dat is ook voor jou weggelegd 😉 
 
30 jaar geleden begon mijn leven hier op aarde en nu woon ik samen met de man waarmee ik de rest van mij leven wil delen, Danny. Daarbij bezit ik ook nog mijn eigen kleine dierentuin hihi, ik heb namelijk 5 paarden, ja echt 5 haha!! Jip, mijn allereerste pony die ik inmiddels 20 jaar heb en heerlijk geniet van haar pensioen met andere oude paardjes en dan heb ik nog Wup, Six, Mini en Maxi waar ik dagelijks plezier van heb en heerlijk van mag genieten, thuis wonen ook nog mijn hondje Jack die bijna overal mee naar toe gaat en echt mijn knuffeltje is en Woezel en Pip onze katten die het huis onveilig maken haha. Het verbaast je dus vast niks dat ik een onwijze dierenvriend ben <3

In de afgelopen 26 jaar heb ik al behoorlijk wat meegemaakt, waarvan de laatste 2,5 jaar toch echt wel de grootste eyeopeners en leermomenten van alles waren. Vroeger ben ik veel gepest. Van groep 3 op de basisschool tot aan de 2e klas op de middelbare school. Waarom zal je je afvragen… ik had overgewicht en later ook een bril en dan ben je helaas een makkelijk doelwit. Dit resulteerde in weinig vriendinnen vanwege gebrek aan vertrouwen in andere kinderen/mensen. In de jaren die volgde bouwde ik een groot muur op mij heen, liet weinig mensen toe in mijn eigen vertrouwde bubbel zodat ze me ook geen pijn konden doen. Voor de buitenwereld werd ik een bitch terwijl het voor mij een beschermlaag was voor mijn onzekerheid.

Mijn gezondheid was ook niet al te best. Ik had en ja je leest het goed HAD zwaar overgewicht, daarbij een traag werkende stofwisseling en schildklier. Op mijn 18e kwam daar de diagnose fibromyalgie bij. Dit maakte het voor mij behoorlijk lastig die kilo’s kwijt te raken. Hoe ik deze reis heb gemaakt kan je lezen in mijn verhaal

Eenmaal de strijd gewonnen en 50 kilo lichter waren er ook nog een hele hoop maskers die af moesten. Onzekerheid, vriendschappen, zelfvertrouwen, verlatingsangst… Je verandert onwijs als persoon, trekt hierdoor andere mensen aan op je pad en ook andere mogelijkheden. Ik werd duidelijk geleid naar het doen van mijn Innerwork terwijl ik echt nog een dummy was op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit. Maar mijn wilskracht en guidance hebben ervoor gezorgd dat dit wel even in een vogelvlucht bij werd gespijkerd.

3 jaar geleden begon ik, na het verliezen van 50 kilo, met mijn eerste onderneming in het inspireren en motiveren van andere dames en heren naar een betere gezondheid toe. Hier kwam een businesscoach bij kijken en die leerde mij weinig over de business maar alles over zelfontwikkeling. En zoals wellicht vele van jullie herkennen kwam daar het ego stemmetje om de hoek kijken… “pff dit heb ik toch niet nodig” “hallo ik start hier een business, niet een zweverig iets…” Ik werkte ook nog fulltime, was net een goed jaar samen met Danny en die kreeg op dat moment ook een nieuwe baan. Toen kwam daar de man met de hamer. Ik kwam in een depressie terecht.

Ik ging naar de dokter omdat ik me niet zo happy voelde al een aantal weken, kreeg de sticker op mijn voorhoofd met depressie en 3 dagen later zat ik bij de psycholoog. Durfde dit thuis niet te vertellen want dat was voor gekke mensen en daar hoorde ik nu bij!! Ook dit was een ego stemmetje… In de eerste weken van mij depressie ging Danny voor het eerst naar het buitenland voor zijn werk, dat vond mijn verlatingsangst niet cool en i.c.m. de depressie kreeg ik een paniekaanval. En shit wat was dit heftig!! Danny is voor mij teruggekomen maar ook dit was heftig. Ik voelde me schuldig en vond dat ik dit nooit meer kon verwachten van hem. Maar hoe?
 
Mijn businesscoach was inmiddels al een paar maanden het spirituele pad op gegaan en die zei steeds ja dan connecten ze met je onderbewustzijn enz. enz. en dan pief paf poef is het probleem weg. Ik begon echt heel hard te lachen en dacht “Ja doei, jou spreek ik wel weer wanneer je weer geland bent op de aarde”. Tot dat daar het moment kwam dat Danny weer weg moest. Ik hield me groot, eenmaal de deur weg stortte ik finaal in en belde haar op en mijn enige reactie was: “als dat zweverige gedoe van jou zo goed werkt heb ik NU een sessie nodig”. De volgende dag had ik een sessie met een Australische mentor, de dag later nog 1 en ik was af van mijn verlatingsangst. Wauw wat was dit prachtig! Letterlijk firework. 
 
Danny kwam een paar dagen later thuis, zat een beetje moeilijk zijn verhaal te doen want hij wilde gaan vertellen dat hij als snel weer weg moest en dit keer naar Singapore maar was bang voor mijn reactie. Eenmaal het hoge woord eruit was mijn reactie “Oh cool, wanneer ga je?” En daarna was de schrok groot voor ons beide en de bevestiging dat ik inderdaad af was van mijn verlatingsangst. En men… wat een verlossing was dit zeg, niet normaal. Daarna ben ik zelf ook nog afgereisd naar Salzburg en Australië. Yes ik kon dit en kon echt vrij leven maar ook mijn partner vrijlaten. 
 
Door het doen van mijn innerwork, blokkades oplossen en erachter komen wie ik werkelijk ben waren de begin stappen gezet en depressie, verlatingsangst en paniekaanvallen verleden tijd. Echt stond de volgende les voor mij klaar… En wie niet luistern wilt moet maar voelen. Dat gezegde is er niet voor niks want ik ging door, luisterde niet naar mijn lichaam en bam daar was hij weer… De man met de hamer! Burn-out… 
En hoe graag je op zo’n moment ook wil je lichaam doet echt niks meer, je hoofd ook niet en je handen al helemaal niet. Maar hoe laat je alles los, 32u job, eigen bedrijf in opstartfase, 5 paarden, huishouden, vriend enz. Daarboven op de ego stemmetjes “je bent toch geen watje, kom op doorgaan” “je moet dit, je moet dat” “zwakkeling”… Maar dit gevecht duurde kort. Ik deed mijn Innerwork, luisterde naar mijn lichaam, gaf het wat het nodig had en bovenal ik had mijn les geleerd. Luisteren naar mijn lichaam! Na 2 maanden kon ik mijn uren op mijn werk weer opbouwen maar god wat wilde ik hier graag weg… En als ik iets had geleerd was het wel dat mijn gedachtes de werkelijkheid creëerde. Ik wilde de vrijheid voor mijn eigen doelen en dromen en niet meer naar mijn werk hoeven, maar ik had nog wel mijn contract nodig omdat we bezig waren met een koophuis. 
Your wish is our command… Onderweg naar mijn werk werd ik aangereden van achter wat een lichte whiplash opleverde. Ik mocht niet meer naar mijn werk van de Arbo arts, ging een heftig traject in bij de fysiotherapeut en was al vrij snel weer op de been om mijn doelen te kunnen bereiken en vrijheid te creëren. Het huis was gekocht en ik kon mijn baan opzeggen.
Een harde les maar ook weer heel waardevol. 
 
Door mijn doelen achterna te gaan en mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid heb ik een goede financiële vrijheid bereikt waarbij het mogelijk was dezelfde opleiding te volgen tot spiritueel transformatie mentor in Australië van 4 maanden. Want in 2 jaar tijd was er zo gigantisch veel veranderd en daar wil ik ook ander mee kunnen helpen. Want wat is dit gaaf, mooi en zulk ontzettend transformerend werk. 
 
In 2 jaar tijd ging ik van onzeker, naïef, bang meisje met een depressie + paniekaanvallen en een burn-out naar een power vrouw vol zelfvertrouwen die van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ego aan de kant heeft geschoven en mensen & dieren letterlijk helpt bij het transformeren naar een gezond, gelukkig en succesvol leven. 
 
Wat ik leerde, is dat als je je hart volgt, er onwijs mooie dingen op je pad komen.
Zo heb ik stap voor stap mijn 2 eigen bedrijven opgezet en coach ik, als spiritueel ondernemerscoach, mannen, vrouwen en dieren zowel individueel als in groepen. Daarnaast spreek ik regelmatig op events en ontwikkel ik mezelf. Dankzij de speciale Universal Intelligence technieken (kan ik op een eenvoudige manier blokkades wegnemen, waardoor je gelukkiger en vrijer kunt leven en ondernemen! Ik vlog mijn leven dagelijks via Instagram & facebook dus volg me daar als je meer wilt connecten!
IMG_0032

Wil je kennis maken en kijken waar ik jou bij kan helpen?