Transform your Life intakegesprek

Wil jij eerst weten of wij een match zijn en ik jou kan helpen bij jouw blokkades of belemmerende overtuigingen. 
Dat snap ik, soms is het fijn om het even van tevoren te checken en kennis te maken. Dit kan heel eenvoudig door middel van een 
Transform your Life intakegesprek aan te vragen!
 
Wel geef ik van tevoren alvast aan dat ik alleen met mensen werk die daadwerkelijk klaar zijn om afscheid te nemen van hun blokkades en/of belemmerende overtuigingen. Klaar zijn om in zichzelf te investeren en klaar zijn om de transformatie te maken naar dat droomleven waar je zo naar verlangt!
 
Dit gesprek is dus niet voor jou als jij:
– Coaching ziet als kosten en niet als investering. 
– Twijfelt of je een coach nodig hebt (ja dat heb je, anders was je hier niet)
– Twijfelt of je nu wel tijd hebt (tijd heb je, prioriteiten moet je stellen)
– Twijfelt of je nu wel energie hebt (energie kun je opwekken)
 
Mijn gift is om jou verder te begeleiden op jouw pad naar rust en zelfvertrouwen om vanuit hier te kunnen kiezen voor jezelf en wat jij wilt gaan bereiken.
 
We gaan samen kijken naar welke belemmerende overtuiging jou nu tegenhouden om voor jezelf te durven kiezen, deze zullen we weghalen door de waarheid te integreren en vanuit hier ga ik jou de kansen laten zien die er voor jou zijn en daarna een praktisch plan met je maken zodat je precies weet wat je moet doen.
 
Samen creëren we dus rust, overzicht, focus en meer zelfvertrouwen. We maken afspraken met wat je gaat doen en hier houd ik je ook verantwoordelijk voor.
 
Tijdens deze Transform your Life sessie ontdek je:
 
– Wat jij nodig hebt om rust te vinden en je zelfvertrouwen te vergroten.
– Welke obstakels jou nu tegenhouden en hoe je die kunt overwinnen en vooral elimineren.
– Hoe ik je mogelijk verder kan helpen om een gezond, gelukkig, succesvol en vrij leven te creëren met een succesvolle job of eigen bedrijf.
 
LET OP: Het gesprek is online met beeld, super efficiënt en maximale connectie!
Neem even de tijd om onderstaande vragen te beantwoorden en er wordt spoedig contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.