Change your Life!

in one session.

Je verlangt naar meer maar voelt je sterk tegengehouden. Je struggelt dagelijks met negatieve gedachtes en je vindt het maar wat lastig om uit die vicieuze cirkel te komen…

Je ziet om je heen veel zelf hulp programma’s en bent hier wellicht al mee van start gegaan, je leest wellicht al wat boeken hieromtrent en luistert hier en daar een podcast maar de belemmerende factor in jou blijft waardoor je niet de concrete stappen naar voren kunt zetten waar je naar verlangt en die je voor ogen hebt.

Waar is de speed dial? De knop die je kunt indrukken om in 1 stap gelijk 10 stappen vooruit te komen? Ik zie en voel binnen no time wat jou in de weg staat om door te breken naar jouw next level versie van jezelf, je bedrijf en je leven. Dus die speed dial knop heb ik voor je en daar kan je gebruik van maken tijdens een Change your Life sessie.

IMG_5698

Je wilt je graag voorwaarts bewegen maar toch blijf je stilstaan...

Ongetwijfeld dat je je herkent in 1 of meerdere van onderstaande punten

Ik snap en voel je hierin helemaal

In 2017 belande ik op hetzelfde punt, ik was bijna 50 kilo afgevallen en verwachtte dat het dan allemaal wel vanzelf zou gaan. Dat ik een leuker persoon zou worden met meer zelfvertrouwen en dat het vanaf allemaal wel vlekkeloos zou verlopen. Haha hoe grappig hoe naïef dat eigenlijk was. Ik worstelde lekker door en luisterde naar geen enkel signaal van mijn lichaam. Het ene label na het andere label werd op me geplakt. Daar waar we begonnen met obesitas gingen we verder met trage schildklier en stofwisseling, fybromyalgie, depressie, verlatingsangst, paniekaanvallen, burn-out, whiplash, 2 miskramen, schijnzwangerschappen en PCOS. Toen ik dus in een depressie belandde, begin 2018, werd ik genoodzaakt naar mijn lichaam te luisteren. Ik kwam thuis te zitten en ging om de week met een psycholoog praten. Dat voelde als een extra kwelling, je pelt steeds een laagje extra van de ui af en zit daar 2 weken thuis mee om daarna in een volgend gesprek weer een laagje eraf te pellen. Tot we eindelijk bij de kern kwamen na bijna 4 maanden!! In de tussentijd speelde mijn verlatingsangst nog eens extra op waar ook paniekaanvallen bij kwamen. Ik durfde dit uiteindelijk met iemand te delen en die gaf aan mij in 1 sessie daarvan af te kunnen helpen door contact te maken het onderbewuste. Dit voelde voor mij al abracadabra en onwaar, dus ik hield het bij de psycholoog. Tot het nog een keer gebeurde, een aantal weken later! Dus ik belde haar op dat ik toch open stond voor een sessie en dezelfde avond zat ik met een mentor vanuit Australië online in een sessie. Hij wist precies te vertellen waar mijn verlatingsangst vandaan kwam, heelde dit en wat sliep ik als een roosje die avond! 

En toen maakte ik de keuze...

Want na deze ervaring ben ik naar Australië gegaan om voor mezelf echt te kunnen ervaren dat ik vrij was van verlatingsangst, ik ging namelijk zonder mijn man, familie of vrienden. Ik leerde daar de oprichters kennen van het Intuition Wisdom Institute en die gaven te kennen dat ze mij ook als een mentor zagen in de nabije toekomst. Ik moest toen heel hard lachen, want dat was toch zeker niks voor mij! 3 maanden later schreef ik mij in voor de opleiding.

En nu ben ik Sylvana Holmes!

En nu ben ik Sylvana Holmes! Je weet wel van de detective Sherlock Holmes 😉

In 1 sessie help ik jou van je diepgewortelde belemmerende overtuiging af zodat je je meteen verlicht voelt. Ik spoor deze op in jouw onderbewuste, heel deze en integreer de absolute waarheid die jou wel dient! Zodat jij je meteen vrij en zelfverzekerd voelt om te kunnen doen wat je wel graag wilt. Je wilt namelijk:

We gaan samen kijken naar welke belemmerende overtuiging jou nu tegenhouden om voor jezelf te durven kiezen, deze zullen we weghalen door de waarheid te integreren en vanuit hier ga ik jou de kansen laten zien die er voor jou zijn en daarna een praktisch plan met je maken zodat je precies weet wat je moet doen.Samen creëren we dus rust, overzicht, focus en meer zelfvertrouwen. We maken afspraken met wat je gaat doen en hier houd ik je ook verantwoordelijk voor.

all right reserved

“ Are you ready for a new chapter? ”

Change your Life sessie

Wat kan je verwachten van een Change your Life sessie:

Jouw Investering:  €125,- excl. BTW

Na aankoop van deze sessie kan je meteen een datum plannen in mijn agenda die bij jou uitkomt. De sessie vindt plaats via zoom en                   per mail zal deze aan je bevestigd worden.

“Give yourself space to evolve”

De voorgaande succesverhalen!

“Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau, als vrouw, moeder en Bossbabe.”

Bij Sylvana heb ik het programma Cut the Bullshit gevolgd. Dit was buitengewoon magisch! 
Ik mocht dieper duiken in oude trauma’s zonder er zelf “last” van te ervaren. Ze wist ook direct wat de oorzaak was en wat ik mocht doen om deze los te laten. Ze liet me zien wat de échte waarheid was van de situatie. Waardoor ik snel over de pijn stapte terug in de groei. 
Ik ben direct doorgestroomd naar het Next Level You programma, omdat ik in 1 maand tijd al zoveel was gegroeid. Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau als vrouw, moeder en bossbabe. Ik ben super dankbaar voor de stappen die we al samen gezet hebben en ben echt benieuwd wat de komende periode me nog zal brengen! 💕
 
Danielle ten Cate – oprichtster van Mauties Mama en Coach
danielle ten cate
WhatsApp+Image+2020-05-05+at+14.58.28

"Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht!"

Voor dit traject liep ik tegen verschillende dingen aan zoals onzekerheid, angsten en vragen over vroeger. Ik had een gratis sessie gewonnen en daar had ik zo’n goed en vertrouwd gevoel bij dat ik deze stap durfde te zetten. Dit programma heeft me tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven waarom ik gepest werd en het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker en ben blij met hoe ik eruit zie! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie. Sylvana is heel goed in wat ze doet en het is superfijn dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ze kan echt blokkades weghalen en ze is gewoon echt een topper! Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht! Ik ben zo enorm blij dat ik dit heb mogen doen! Dankjewel lieverd! ❤
Jessica van der Neut – Administratief medewerkster

"En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem."

Ik startte met dit traject vooral vanwege mijn negatieve money mindset. En in het traject kwam al snel naar voren dat er hierdoor ook veel negatieve overtuigingen zaten op het starten van mijn eigen business en mijn eigenwaarde. Ik had hier al vele trajecten voor gevolgd maar zonder directe 1 op 1 coaching waardoor ik hier nog steeds mee zat. Deze Cut the Bullshit maand heeft mij opgeleverd dat ik nu ingeschreven sta bij de KvK, dat ik mijn openingsaanbod heb geplaatst op social media en direct dezelfde dag 4 afspraken had staan voor een behandeling in mijn nieuwe praktijk. Dat er een muurtje wordt gebouwd in onze keuken (wat ik al 2 jaar uitstel o.a. door kosten), dat ik nu weet hoe ik (zodra alle losse eindjes zijn betaald) mijn financiën overzichtelijk kan bijhouden. En vooral dat ik weet wat de oorzaak is van mijn negatieve money mindset. Hoe ik mijn relatie met geld positief kan veranderen in de toekomst. Vooral dus dat ik echt grote stappen heb durven nemen voor mijn eigen praktijk! Dat ik vertrouw erin in dat ik waarde bied. Ook de groepsopdrachten zijn super waardevol, waardoor je er echt intensief mee bezig bent. Het leert je om te gaan met je intuïtie. En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem. 
 
Kirsten Dekkers – Oprichtster van Everything is Energy
123244224_4883207078388542_8446580383918966811_o

Ben jij ook 1 van de volgende succesverhalen en wil je samen met mij de stappen gaan zetten om echt groots te gaan leven? Genieten van de vrijheid in ieder aspect van jouw leven? Plan dan direct een call in via de knop hieronder:

“I am worthy of an amazing life”