Sylvana-Zwerver-Cube

 

Dieren zijn van nature al hele pure wezens zonder enige invloed van ego. Ze geven uit zichzelf al hun onvoorwaardelijke liefde, maar toch kan er door een bepaalde ervaring, vaak in het eerste levensjaar maar ook later, toch een belemmerende gedachten gecreëerd zijn.
Hier kunnen jullie nu beide tegenaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan een paard wat niet meer de trailer in wilt lopen, een kat die maar blijft plassen in huis i.p.v. op de bak of een hond die gromt naar onbekende personen.

Door op energetisch niveau te connecten met het dier kan ik in het onderbewustzijn zien wat de reden of gebeurtenis is geweest waar deze belemmerende overtuiging is gestart. Door dit te weten kan ik ook uitleggen waarom dit is gebeurd en de echte waarheid uitleggen. Door de echte waarheid uit te leggen zien ze hoe het wel moet en dat het niet gevaarlijk, eng of spannend is. Op deze manier zal de blokkade opgeheven worden en kan het dier weer volop genieten van het op pad gaan met de trailer, op de bak zijn behoefte doen en de liefde accepteren van de mensen die bij jou op visite komen.

Ook hier geldt hetzelfde als bij humane coaching. Je kan in therapie gaan, naar de dokter, dier psycholoog of de paardenfluisteraar laten komen maar het belangrijkste is om erachter te komen waar de blokkade/belemmerende overtuiging is gestart.

Wil jij je lieverd helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaande knop