Succesverhalen

 

“Mijn win nu al is dat de angst in deze rare periode mij niet overneemt en
ik afstand vind in de gevoelens en angsten van andere.

Ik wilde graag leren hoe mijn beperkende gedachten zich weer om konden keren naar positieve gedachten en ik vanuit hier kon leren manifesteren wat ik wel wil! De academy is hier een superfijn concept voor omdat je hier het heel gemakkelijk kunt leren, het is makkelijk te begrijpen en ook direct toe te passen wat ik superfijn vind. Praktisch en theoretisch op een speelse manier, dat pakt mij! Ook de investering hier is top, lage kosten, veel waarde, like minded people in de community en fijne begeleiding. Mijn win nu al is dat de angst in deze rare periode mij niet overneemt en ik afstand vind in de gevoelens en angsten van andere. Ik blijf bij mezelf en houdt de positieve bubbel bij me.

Manon Heezen – Voedingsdeskundige in emotie eten & Leefstijl coach

121589074_3366605006759484_6444473258840606925_n

 

“Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, 
je geeft me heel veel energie en kracht!

WhatsApp+Image+2020-05-05+at+14.58.28
Voor dit traject liep ik tegen verschillende dingen aan zoals onzekerheid, angsten en vragen over vroeger. Ik had een gratis sessie gewonnen en daar had ik zo’n goed en vertrouwd gevoel bij dat ik deze stap durfde te zetten. Dit programma heeft me tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven waarom ik gepest werd en het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker en ben blij met hoe ik eruit zie! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie. Sylvana is heel goed in wat ze doet en het is superfijn dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ze kan echt blokkades weghalen en ze is gewoon echt een topper! Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht! Ik ben zo enorm blij dat ik dit heb mogen doen! Dankjewel lieverd! ❤
 
Jessica van der Neut – Administratief medewerkster


“Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. 
Ik groei op mind en business niveau, als vrouw, moeder en Bossbabe.”

Bij Sylvana heb ik het programma Cut the Bullshit gevolgd. Dit was buitengewoon magisch! 
Ik mocht dieper duiken in oude trauma’s zonder er zelf “last” van te ervaren. Ze wist ook direct wat de oorzaak was en wat ik mocht doen om deze los te laten. Ze liet me zien wat de échte waarheid was van de situatie. Waardoor ik snel over de pijn stapte terug in de groei. 
Ik ben direct doorgestroomd naar het Next Level You programma, omdat ik in 1 maand tijd al zoveel was gegroeid. Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau als vrouw, moeder en bossbabe. Ik ben super dankbaar voor de stappen die we al samen gezet hebben en ben echt benieuwd wat de komende periode me nog zal brengen! 💕
 
Danielle ten Cate – oprichtster van Mauties Mama en Coach
danielle ten cate

 

“En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem.”

123244224_4883207078388542_8446580383918966811_o
Ik startte met dit traject vooral vanwege mijn negatieve money mindset. En in het traject kwam al snel naar voren dat er hierdoor ook veel negatieve overtuigingen zaten op het starten van mijn eigen business en mijn eigenwaarde. Ik had hier al vele trajecten voor gevolgd maar zonder directe 1 op 1 coaching waardoor ik hier nog steeds mee zat. Deze Cut the Bullshit maand heeft mij opgeleverd dat ik nu ingeschreven sta bij de KvK, dat ik mijn openingsaanbod heb geplaatst op social media en direct dezelfde dag 4 afspraken had staan voor een behandeling in mijn nieuwe praktijk. Dat er een muurtje wordt gebouwd in onze keuken (wat ik al 2 jaar uitstel o.a. door kosten), dat ik nu weet hoe ik (zodra alle losse eindjes zijn betaald) mijn financiën overzichtelijk kan bijhouden. En vooral dat ik weet wat de oorzaak is van mijn negatieve money mindset. Hoe ik mijn relatie met geld positief kan veranderen in de toekomst. Vooral dus dat ik echt grote stappen heb durven nemen voor mijn eigen praktijk! Dat ik vertrouw erin in dat ik waarde bied. Ook de groepsopdrachten zijn super waardevol, waardoor je er echt intensief mee bezig bent. Het leert je om te gaan met je intuïtie. En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem. 
 
Kirsten Dekkers – Oprichtster van Everything is Energy

 

“Dit heeft mij rust en kracht gegeven om door te gaan en te zorgen voor verandering in mijn leven

Voordat ik startte met de coaching van Sylvana liep ik tegen verschillende blokkades aan. Ik had periodes van +/- 2-3 weken dat het goed ging en periodes dat ik daarna terugviel. Tijdens de goede periodes voel ik mij zo goed dat ik (te) veel ondernam, te veel van mezelf vroeg en eigenlijk mijn grenzen over ging, wat daarna leidde tot een periode van weinig tot geen energie, slechte zelfzorg met betrekking tot mijn voeding, mijzelf sociaal isoleren en veel negatieve emoties. Vooral dit laatste kon ik mentaal gezien niet omzetten. Dit kwam door de blokkade die ik had op het gebied van zelfliefde, onzekerheid en angst. Het programma heeft mij opgeleverd dat ik inzicht heb gekregen in wat de waarheden zijn over mijn blokkades/trauma’s. Dit heeft mij rust en kracht gegeven om door te gaan en te zorgen voor verandering in mijn leven. Ook heb ik inzicht gekregen in mijn eigen kracht. Ik ben er nog niet, maar ik heb wel al veel meer geleerd over het bewust bezig zijn met wat ik doe, hoe ik mij hierbij voel en het luisteren naar mezelf en mijn lijf. Dat is het begin!

Melanie Kop – Woonbegeleider bij de GGZ

106378978_10223400138692478_6590334723340721976_o

 

“Voor mij heeft dit alles veranderd op elk gebied in me leven! Ik heb zin in mijn toekomst en durf meer te ondernemen met de gedachten dat alles mij gaat lukken!

120453203_767094817189745_4928413341814842057_n

Voordat ik het traject volgde bij Sylvana bleef ik maar in een negatieve cirkel, ik sliep heel slecht, kon dingen niet accepteren hoe ze waren en accepteerde ik mezelf niet hoe ik echt was. Er moest dus echt iets veranderen en ik wilde antwoorden over hoe ik deze negatieve cirkel kon verbreken. En ik ben enorm dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen! Want als ik dit niet had gedaan dan zat ik nu met een gigantische burn-out thuis en ook op business vlak was ik ermee gestopt… Nu durf ik het eindelijk aan om mijn emoties te voelen en ook dat ik kan loslaten hoe andere mensen over mij denken 😊 Voor mij heeft dit alles veranderd op elk gebied in me leven! Ik heb zin in mijn toekomst en durf meer te ondernemen met de gedachten dat alles mij gaat lukken!

Ik zou dit programma erg aanraden voor iedereen! Vooral als je niet meer weet hoe je uit de negatieve spiraal komt, en je heel graag door wilt groeien en het geloof in jezelf wilt hervinden! Sylvana is een enorme lieverd en luistert goed naar je met alles wat je zegt! De beste coach ooit en ze vindt altijd een oplossing waar je daadwerkelijk wat mee kan! 💕 Ik ben je enorm dankbaar lieverd 💕

Kaylee Boone – Gezondheidscoach

 

“Mijn leven is totaal veranderd door dit programma. Zo blij met mijn nieuwe leven en dankbaar dat jij dat voor mij hebt kunnen verwezenlijken.

Voor ik starte met de training was ik zeer angstig en had ik veel innerlijke zenuwen die mijn leven beheersten. Ik zag op jouw Facebook een filmpje waar je uitlegde wat Cut the bullshit deed met jou en hoe je nu bent, een stralende vrouw. Dat deed me denken yes ik schrijf me in ik wil dit ook! Mijn grootste win is geweest angsten en innerlijke zenuwen die ik kon wegdoen door jouw training, mijn ochtendritueel te hebben, te leren mediteren en onze oefeningen die je mij leerde. Moest ik niet meegedaan hebben zat ik nog altijd in een angstig leven met innerlijke zenuwen. Ik raad dit programma dus zeker aan. Heb het zelfs al aan mijn vriendenkring gezegt. Als coach kan je je goed inleven in de situatie waar je mee te maken hebt en vindt je de geschikte oplossing. Mijn leven is totaal veranderd door dit programma. Zo blij met mijn nieuwe leven en dankbaar dat jij dat voor mij hebt kunnen verwezenlijken. 
 
Inge de Meyer 
120087276_3524057950978247_8213933437808889628_n

 

Nu zeg ik vaker Nee, mogen mijn mening en ik er zijn en blijf ik dichtbij mezelf!

116825116_10218408471991750_8208176882990566079_n

Voor de academy had ik vaak last van een negatief stemmetje dat in mijn oor fluisterde. Toch ook wel wat onzekerheid bij sommige dingen zoals wat anderen ergens van vinden, voortkomend uit mijn jeugd. Nu zeg ik vaker nee, mogen mijn mening en ik er zijn en blijf ik dichtbij mezelf!

Daniëlle Steketee-Broekhuizen – Gastouder & Gezondheidscoach