Innerself Discovery

Verlang jij ook naar een diepe connectie met jouw ware zelf?

Compleet vertrouwen op je eigen keuzes is waar je naar verlangt, maar de realiteit is dat elke keuze die je maakt je onzekerheid aanwakkert of het wel de juiste keuze is…
Geen tijd durven investeren in jezelf, laat staan geld!
Onzeker zijn over de stappen die je zet maar tegelijk wel een stil verlangen hebben naar meer vrijheid en zelfvertrouwen.

Je rent van hot naar her, houd alle ballen hoog maar in de tussentijd ren je jezelf letterlijk voorbij.
Het zachte fluister stemmetje van jouw InnerSelf die al een tijd roept om op de rem te drukken en tijd voor jezelf te nemen is compleet naar de achtergrond verdwenen en de stem van je EGO, die zegt dat je die of dat niet teleur kunt stellen en dus maar door moet gaan, is waar je naar luistert…

Maar helaas ten koste van jezelf, wat je ook zeker wel voelt maar niks mee kan voor je gevoel. Maak dan NU het besluit dat het tijd is voor verandering!

IMG_7959
IMG_8129

STOP!! Hier is jouw handrem...

Trek eraan en maak NU het besluit dat het tijd is voor verandering. Het is NU tijd om het te gaan doen op een manier die niet ten koste gaat van jou zelf. Het is tijd om balans te creëren tussen optimaal voor jezelf zorgen zodat je vanuit daar een ander kunt helpen vanuit de juiste energie.

Jouw InnerSelf weet precies hoe jij hier de perfecte balans in vinden kan, het enige wat jij hoeft te doen is te luisteren naar deze stem binnen in jou en de belemmerende overtuigingen, zowel diepgewortelde als oppervlakkige, op te ruimen vanaf de bron zodat deze jou niet langer meer in de weg zullen staan.

Deze training en manier van connecten met jouw InnerSelf is uniek in Nederland. De opleiding tot Intuïtieve Allknowing Mentor heb ik gevolgd in Australië en bestaat nog niet in Nederland. Mijn mentor heeft eveneens meegeholpen bij de verfilming van The Secret Dare to Dream film.

Ga jij mee op reis naar het ontdekken van jouw InnerSelf?

Wat houd InnerSelf Discovery precies in?

Wat zit er allemaal in deze training?

De training staat volledig voor je klaar in de online academy waar jij een eigen persoonlijke inlog voor zult ontvangen met                   LEVENSLANGE TOEGANG!

Je kan het programma dus geheel op eigen tempo volgen, het is tenslotte jouw proces. Alle modules staan open zodat je er op eigen tempo doorheen kunt lopen en niet hoeft te wachten tot er een nieuwe module open gaat.

Ook ontvang je nog online werkboeken die je online kunt invullen (Thank you Nature) want papier verspillen doe ik liever niet aan! En er zitten ook nog verschillende extra’s bij waarmee ik je verrassen zal tijdens het programma.

En je mag mij direct al je vragen stellen gedurende 2 maanden vanaf het moment dat je de training hebt aangeschaft. Dit mag via een privé berichtje via messenger, via Instagram of via de mail! Ik begeleid je graag in dit super mooie proces!

Het programma bestaat uit de volgende 4 modules + een toffe bonus module en elke module heeft meerdere trainingsvideo’s:

Module 1

Het begint bij jou,
de basis

Module 2

Hoe kan jij met energie leren werken​

Module 3

Contact maken met je InnerSelf​

Module 4

Belemmerende overtuigingen weghalen​

Bonus Module

Ontdek jouw pad hier op aarde!​

“She remembered who she was and the game changed.”

Wie is Sylvana?

Ik ben Sylvana Holmes! Je weet wel van de detective Sherlock Holmes 😉 

In 1 sessie help ik mensen, kinderen en dieren van diepgewortelde belemmerende overtuiging af zodat ze zich meteen verlicht voelen. Ik spoor deze op in het onderbewuste, heel deze en integreer de absolute waarheid die jou wel dient! Zodat jij je meteen vrij en zelfverzekerd voelt om te kunnen doen wat je wel graag wilt. Je wilt namelijk:

Een leven dat nog mooier is dan al jouw grootste dromen wacht op jou! Durf jij all in te gaan met jezelf en je missie? Dan ben ik degene waarbij je moet zijn!

IMG_8250
IMG_7668

Wat heeft het mij in een korte tijd opgeleverd:

Door zelf te leren hoe je belemmerende overtuigingen op kunt ruimen en helen vanaf de bron kan het jou ook het volgende gaan opleveren.

Want in 1 connectie sessie met jezelf help je jezelf meteen van diepgewortelde belemmerende overtuiging af zodat je je meteen verlicht voelt. Je leert deze op te sporen in jouw onderbewuste, heelt deze vanaf de bronoorzaak en je integreert de absolute waarheid die jou wel dient! Zodat jij je meteen vrij en zelfverzekerd voelt om te kunnen doen wat je wel graag wilt. Je wilt namelijk:

Dit is nog lang niet alles maar als je eenmaal de stem van je InnerSelf weet te horen en ernaar durft te luisteren, liggen er oneindige mogelijkheden op vele vlakken voor open!

Ben jij de perfecte match voor Innerself Discovery?

Voor de persoon die wilt gaan voor de beste connectie met zijn of haar InnerSelf. Die vanuit rust, vrijheid en volledige vertrouwen wilt leven en ondernemen. Voor mensen die klaar zijn met het eeuwige getwijfel of het geprobeerd te hebben met mini stapjes en klaar zijn om te gaan voor een vrij leven in volle zelfvertrouwen, zelfliefde, overvloed en ultieme vrijheid op letterlijk elk gebied!

Verlang jij naar:

En op hoeveel punten heb jij geantwoord met Jaaaa? Vast en zeker genoeg anders was je niet tot hier gekomen 😉 Dus van harte welkom bij InnerSelf Discovery! Let your journey begins ❤️

“It all begins and ends in your mind. What you give power to, has power over you. If you allow it!”

Wat heeft Innerself Discovery al voor anderen gedaan?

Innerself Discovery

Het traject waardoor jij echt groots gaat leven en je voor altijd vrij gaat voelen bevat:

 Totale waarde: €1397,- excl. BTW

Jouw Investering: €247,- excl. BTW en ook nog eens te betalen in 1 of 3 termijnen!

EN je houdt ook nog eens voor altijd toegang tot al het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

“Self love is the highest frequency that attracts everything you desire!”

Nog meer successen!

Ik ben Innerself Discovery gaan doen omdat ik nieuwsgierig was of ik dichter bij mezelf kon komen. De manier waarop Sylvana vertelde over haar Innerself maakte me zooooo nieuwsgierig. Je kent misschien het gezegde wel ‘blijf dicht bij jezelf’… Ik wilde weten of en hóe dicht ik bij mezelf kon komen. Ik ben geheel open de cursus ingegaan, zonder verwachting maar wel heel nieuwsgierig.

De modules waren makkelijk te volgen. Sylvana is een pittige, no nonsens dame. Haar video’s zijn to the point en heel praktisch. k vond de oefeningen hartstikke leuk maar merkte dat ik bij sommige modules echt even wat meer tijd nodig had. Dus daar heb ik gewoon de tijd voor genomen. Ik heb me niet opgejaagd gevoeld ook al ging een nieuwe module open ging.

Wat het traject mij heeft opgeleverd is dat ik mijn energie veel beter heb leren te balanceren. Die oefeningen gebruik ik nu elke dag. Ik ben echt dichter bij mezelf gekomen en weet nu ook hoe ik naar mezelf kan luisteren en bij mezelf te rade kan gaan in geval van twijfel of onzekerheid. Ik ben relaxter en zet me veel makkelijker over tegenslagen (lees: lessen) heen. Uitdagingen vind ik nu spannend in de positieve zin.

Ik zie dit traject als het ideale begin wanneer je stappen wilt zetten op het gebied van zelfontwikkeling. Er zijn nogal wat cursussen op de markt maar zolang je niet bij je echte zelf begint zul je daar minder uithalen. Ik kan het iedereen aanraden!

Carmen M.

IMG_9060

"Op deze manier kom ik dichter bij mezelf en maak ik keuzes die voor mij het beste voelen."

Ik besloot mee te doen aan InnerSelf Discovery, omdat ik maar niet wist wat ik nou eigenlijk wilde. Ik vond het lastig om keuzes te maken vanuit mezelf en trok me te veel aan van de mening van mensen om me heen. InnerSelf Discovery heeft me geleerd om beter naar mijn intuïtie te luisteren en even rust te nemen wanneer ik een belangrijke keuze moet maken. Op deze manier kom ik dichter bij mezelf en maak ik keuzes die voor mij het beste voelen. Vooral de Breakthrough sessie was enorm waardevol. Tijdens deze sessie kwamen we erachter welke dingen ik mag loslaten. Dit heb ik daarna ook kunnen doen!
Alle modules en lessen staan overzichtelijk in een online leeromgeving. Op deze manier weet je precies waar je gebleven bent en kun je makkelijk eerdere lessen terug vinden.
Ik zou dit traject zeker aan iemand aanraden. Zeker wanneer je de verbinding met jezelf even kwijt lijkt te zijn.

Kayleigh van den Berg – oprichtster van Ambition Rebels

"InnerSelf Discovery heeft me teruggebracht naar een nieuwe basis"

Voor ik startte met InnerSelf Discovery zat ik behoorlijk in de knoop met mezelf. Wist niet meer wat ik moest doen, waarom of voor wie. Mijn hoofd maakte overuren. In het begin dacht ik, hmm oke. Heel simpel, heel eenvoudig misschien wel een beetje te. Maar toen ik zelf op orde was kon ik pas realistisch nadenken. Meditaties vond ik altijd stom en onnodig. Nu vind ik ze heerlijk! InnerSelf Discovery heeft me teruggebracht naar een nieuwe basis. Want zolang je niet 100% jezelf bent kan je nooit presteren in je job of privéleven. Daarbij heeft het mij een rustig hoofd opgeleverd waar ik zooo naar verlangde!

Lieve Sylvana, waar ik moet beginnen weet ik niet zo goed. Je bent zo een speciaal mens die andere altijd wilt helpen. Je bent inspirerend, lief, sociaal en ook wel grappig. Ik kan iedereen aanraden om met jou in zee te gaan. Jij maakt mensen bewust van heel veel standaarddingen waardoor ze zelfrespect krijgen. Heel bijzonder. Ga zo door, kanjer!!

Marissa de Nijs – Jaspers 

IMG_9061

Ben jij ook 1 van de volgende succesverhalen en wil je echt stappen gaan zetten om groots te gaan leven?
Volop genieten van de vrijheid in ieder aspect van jouw leven? Dan is Innerself Discovery voor jou!