“I need to warn you, I’m not your average Coach”

Hoe werk ik?
Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt.
Coaching die zo krachtig is dat vaak 1 sessie je al 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt.
En dat allemaal zonder keer op keer weer over je problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie, ik heb aan een half woord genoeg om je te kunnen helpen.
Zonder emoties en angsten via de telefoon of laptop je problemen oplossen. Superfijn!

Als Body & Mind Transformatie mentor kan ik contact maken met jouw energie/je Inner self/je ziel (of hoe je het ook wilt noemen) en je onderbewustzijn en kan ik je helpen om alle blokkades in het leven en of business op te lossen.
Door in te tunen op je onderbewustzijn kan ik de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om gelukkig & succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, carrière etc.).

Jou InnerSelf geeft mij boodschappen, waarheden, adviezen en oefeningen door om je te helpen om een blokkade of limiting belief op te ruimen.
Dit zijn vaak diepgewortelde limiting beliefs in je onderbewuste die er al van kleins af aan zitten, waar jij zelf niet bij kunt, die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij het gevoel hebt vast te zitten in je leven, niet verder komt, die onzekerheid en twijfel veroorzaken, angsten creëren, die ervoor zorgen dat jij jezelf niet genoeg waard vind, foute keuzes maakt, jezelf saboteert, niet goed voor jezelf zorgt door een gebrek aan zelfliefde, die jou uit je kracht halen door je te laten denken dat je iets niet kan, niet genoeg waard bent en niet in jezelf gelooft.

Je kunt met elk probleem, elke issue en elke vraag bij mij terecht. Zelfhulpboeken, persoonlijke groei, psychologen etc. werken allemaal met jouw bewustzijn, ze kunnen je enkel kleine stapjes vooruithelpen omdat ze het echte probleem, wat in jouw onderbewustzijn zit, niet kunnen oplossen.

Ik vergelijk dit vaak met naar de dokter gaan met eczeem, de dokter schrijft een zalfje voor en als je dit op de eczeem plek smeert dan zal het weg gaan. Maar dat is maar tijdelijk! Het eczeem zal op een andere plek weer terugkomen of op dezelfde plek als jij stopt met smeren. Waarom? Omdat de echte oorzaak die ervoor gezorgd heeft dat het eczeem ontstaan is, niet weggehaald is. Precies dat is het verschil tussen mijn coaching en andere vormen van therapie en persoonlijke groei. Ik haal de diepliggende oorzaak bij je weg en door meteen naar de bron van het probleem te gaan.

Let me help you!

Innerself Discovery

Het programma waar je gaat leren om een diepe connectie te maken met jouw Innerself,
zodat je volledige rust en vrijheid kan ervaren.

Happy Animal

Happy Animal Sessie
• Een sessie met en voor jouw dier
• Bevrijding van de belemmerende overtuiging
• Heldere communicatie stroom