Verlang jij ook naar een diepe connectie met jouw ware zelf?

Innerself discovery

Compleet vertrouwen op je eigen keuzes is waar je naar verlangt, maar de realiteit is dat elke keuze die je maakt je onzekerheid aanwakkert of het wel de juiste keuze is… Geen tijd durven investeren in jezelf, laat staan geld! Onzeker zijn over de stappen die je zet maar tegelijk wel een stil verlangen hebben naar meer vrijheid en zelfvertrouwen.

We rennen van hot naar her, houden alle ballen hoog maar in de tussentijd ren je jezelf letterlijk voorbij. Het zachte fluister stemmetje van jouw InnerSelf die al een tijd roept om op de rem te drukken en tijd voor jezelf te nemen die is compleet naar de achtergrond verdwenen en de stem van je EGO, dat je die of dat niet teleur kunt stellen en dus maar door moet gaan, is waar je naar luistert. Maar helaas ten koste van jezelf wat je wel voelt maar niks mee kan voor je gevoel.

STOP!! Hier is jouw handrem, trek eraan en maak NU het besluit dat het tijd is voor verandering. Het is NU tijd om het te gaan doen op een manier die niet ten koste gaat van jou zelf. Het is tijd om balans te creëren tussen optimaal voor jezelf zorgen zodat je vanuit daar een ander kunt helpen vanuit de juiste energie.

Jouw InnerSelf weet precies hoe jij hier de perfecte balans in vinden kan, het enige wat jij hoeft te doen is te luisteren naar deze stem binnen in jou en de belemmerende overtuigingen, zowel diepgewortelde als oppervlakkige, op te ruimen vanaf de bron zodat deze jou niet langer meer in de weg zullen staan.

Deze training en manier van connecten met jouw InnerSelf is uniek in Nederland. De opleiding tot Intuïtieve Allknowing Mentor heb ik gevolgd in Australië en bestaat nog niet in Nederland. Mijn mentor heeft eveneens meegeholpen bij de verfilming van The Secret Dare to Dream film.

Ga jij mee op reis naar het ontdekken van jouw InnerSelf? 

Betaling in 1 keer

Betaling in 6 termijnen

Wat houd InnerSelf Discovery precies in?

Wat zit er allemaal in deze training?

De training staat volledig voor je klaar in de online academy waar jij een eigen persoonlijke inlog voor zult ontvangen met LEVENSLANGE TOEGANG!

Je kan het programma dus geheel op eigen tempo volgen het is tenslotte jouw proces. Alle modules staan open zodat je er op eigen tempo doorheen kunt lopen en niet hoeft te wachten tot er een nieuwe module open gaat. 

Toegang tot de community groep op Facebook met likeminded people met Live Q&A waarin alle vragen beantwoord zullen worden ook wanneer je er niet live bij aanwezig kunt zijn. Dit zal namelijk terug te kijken zijn in de groep.

Ook ontvang je nog online werkboeken die je online kunt invullen (Thank you Nature) want papier verspillen doe ik liever niet aan! En er zitten ook nog verschillende extra’s bij waarmee ik je verassen zal tijdens het programma.

En je mag mij direct al je vragen stellen gedurende 2 maanden vanaf het moment dat je de training hebt aangeschaft. Dit mag via een privé berichtje via messenger, via Instagram of via de mail! Ik begeleid je graag in dit super mooie proces!

Het programma bestaat uit de volgende 4 modules + een bonus module en elke module het meerdere trainingsvideo’s:

Module 1

Het begint bij jou

Module 2

Hoe kan jij met energie leren werken

Module 3

Contact maken met je InnerSelf

Module 4

Belemmerende overtuigingen weghalen

BONUS MODULE

Ontdek jouw pad hier op aarde!

Nog even een opsomming:

 

 • 4 modules vol met uitgebreide videotrainingen (maar liefst 25 video’s) (t.w.v. 777,-)
 • Bonus verassings module (t.w.v. 199,-)
 • Uitgebreide werkboeken (online invulbaar, safe the nature!) (t.w.v. 77,-)
 • Affirmaties (die je als screensaver kan gebruiken) (t.w.v. 47,-)
 • Bonus materiaal bij elke module (podcast & meditaties) (t.w.v. 97,-)
 • Toegang tot de besloten Facebook community met likeminded people die je helpen, motiveren, inspireren, vragen beantwoorden en steunen. Maar ook waar je al je successen met kunt vieren (t.w.v. 67,-)
 • En 2 maanden intensieve coaching van Sylvana d.m.v. onder andere live video’s, maar ook reageert zijn zelf op hulp vragen die daar gesteld worden. (t.w.v. 997,-)

TOTALE WAARDE: 2261,- EURO

Nu maar 479 euro!  

of in 6 termijnen van 82,- 

Hier komen geen kosten meer bij!! 

EN je houdt ook nog eens Unlimited Access tot ál het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

Innerself

Wat heeft het mij in een korte tijd opgeleverd:

 • Vrij van verlatingsangst en nu een gezonde relatie met mijn man.
 • Gezond gewicht en gezonde relatie met eten.
 • Volledige zelfliefde en zelfvertrouwen.
 • Financiële vrijheid door het runnen van 2 bedrijven.
 • Durven nee te zeggen als het niet goed of niet juist voelt.
 • Opkomen voor mezelf wanneer dit nodig is, zelfs in bijvoorbeeld een ziekenhuis waar niet goed voelde wat er wordt voorgesteld.
 • Het verwerken en opnieuw snel kunnen vertrouwen in mijn lichaam na een miskraam.
 • Genezing van fybromyalgie.
 • De stappen gezet die geguide werden vanuit mijn InnerSelf om op een natuurlijke manier zwanger te worden na verschillende verkeerde diagnoses.

Dit is nog lang niet alles maar als je eenmaal de stem van je InnerSelf weet te horen en ernaar durft te luisteren, liggen er oneindige mogelijkheden op vele vlakken voor open!

innerself

Betaling in 1 keer

Betaling in 6 termijnen

Mooie resultaten!

Bij Sylvana heb ik het programma Cut the Bullshit gevolgd. Dit was buitengewoon magisch! 
Ik mocht dieper duiken in oude trauma’s zonder er zelf “last” van te ervaren. Ze wist ook direct wat de oorzaak was en wat ik mocht doen om deze los te laten. Ze liet me zien wat de échte waarheid was van de situatie. Waardoor ik snel over de pijn stapte terug in de groei. 
Ik ben direct doorgestroomd naar het Next Level You programma, omdat ik in 1 maand tijd al zoveel was gegroeid. Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau als vrouw, moeder en bossbabe. Ik ben super dankbaar voor de stappen die we al samen gezet hebben en ben echt benieuwd wat de komende periode me nog zal brengen! 💕
 
Danielle ten Cate – oprichtster van Mauties Mama en Coach
Ik ben Innerself Discovery gaan doen omdat ik nieuwsgierig was of ik dichter bij mezelf kon komen. De manier waarop Sylvana vertelde over haar Innerself maakte me zooooo nieuwsgierig. Je kent misschien het gezegde wel ‘blijf dicht bij jezelf’… Ik wilde weten of en hóe dicht ik bij mezelf kon komen. Ik ben geheel open de cursus ingegaan, zonder verwachting maar wel heel nieuwsgierig.
 
De modules waren makkelijk te volgen. Sylvana is een pittige, no nonsens dame. Haar video’s zijn to the point en heel praktisch. k vond de oefeningen hartstikke leuk maar merkte dat ik bij sommige modules echt even wat meer tijd nodig had. Dus daar heb ik gewoon de tijd voor genomen. Ik heb me niet opgejaagd gevoeld ook al ging een nieuwe module open ging.
 
Wat het traject mij heeft opgeleverd is dat ik mijn energie veel beter heb leren te balanceren. Die oefeningen gebruik ik nu elke dag. Ik ben echt dichter bij mezelf gekomen en weet nu ook hoe ik naar mezelf kan luisteren en bij mezelf te rade kan gaan in geval van twijfel of onzekerheid. Ik ben relaxter en zet me veel makkelijker over tegenslagen (lees: lessen) heen. Uitdagingen vind ik nu spannend in de positieve zin.
 
Ik zie dit traject als het ideale begin wanneer je stappen wilt zetten op het gebied van zelfontwikkeling. Er zijn nogal wat cursussen op de markt maar zolang je niet bij je echte zelf begint zul je daar minder uithalen. Ik kan het iedereen aanraden!
 
 
Carmen M.
Ik wilde graag leren hoe mijn beperkende gedachten zich weer om konden keren naar positieve gedachten en ik vanuit hier kon leren manifesteren wat ik wel wil! De academy is hier een superfijn concept voor omdat je hier het heel gemakkelijk kunt leren, het is makkelijk te begrijpen en ook direct toe te passen wat ik superfijn vind. Praktisch en theoretisch op een speelse manier, dat pakt mij! Ook de investering hier is top, lage kosten, veel waarde, like minded people in de community en fijne begeleiding. Mijn win nu al is dat de angst in deze rare periode mij niet overneemt en ik afstand vind in de gevoelens en angsten van andere. Ik blijf bij mezelf en houdt de positieve bubbel bij me.


Manon Heezen – Voedingsdeskundige in emotie eten & Leefstijl coach

Ik besloot mee te doen aan InnerSelf Discovery, omdat ik maar niet wist wat ik nou eigenlijk wilde. Ik vond het lastig om keuzes te maken vanuit mezelf en trok me te veel aan van de mening van mensen om me heen. InnerSelf Discovery heeft me geleerd om beter naar mijn intuïtie te luisteren en even rust te nemen wanneer ik een belangrijke keuze moet maken. Op deze manier kom ik dichter bij mezelf en maak ik keuzes die voor mij het beste voelen.
Vooral de Breakthrough sessie was enorm waardevol. Tijdens deze sessie kwamen we erachter welke dingen ik mag loslaten. Dit heb ik daarna ook kunnen doen!
Alle modules en lessen staan overzichtelijk in een online leeromgeving. Op deze manier weet je precies waar je gebleven bent en kun je makkelijk eerdere lessen terug vinden.
Ik zou dit traject zeker aan iemand aanraden. Zeker wanneer je de verbinding met jezelf even kwijt lijkt te zijn.
 
Kayleigh van der Klught – oprichtster van Ambition Rebels
Voor dit traject liep ik tegen verschillende dingen aan zoals onzekerheid, angsten en vragen over vroeger. Ik had een gratis sessie gewonnen en daar had ik zo’n goed en vertrouwd gevoel bij dat ik deze stap durfde te zetten. Dit programma heeft me tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven waarom ik gepest werd en het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker en ben blij met hoe ik eruit zie! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie. Sylvana is heel goed in wat ze doet en het is superfijn dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ze kan echt blokkades weghalen en ze is gewoon echt een topper! Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht! Ik ben zo enorm blij dat ik dit heb mogen doen! Dankjewel lieverd! ❤
 
Jessica van der Neut – Administratief medewerkster
Voor ik startte met InnerSelf Discovery zat ik behoorlijk in de knoop met mezelf. Wist niet meer wat ik moest doen, waarom of voor wie. Mijn hoofd maakte overuren. In het begin dacht ik, hmm oke. Heel simpel, heel eenvoudig misschien wel een beetje te. Maar toen ik zelf op orde was kon ik pas realistisch nadenken. Meditaties vond ik altijd stom en onnodig. Nu vind ik ze heerlijk! InnerSelf Discovery heeft me teruggebracht naar een nieuwe basis. Want zolang je niet 100% jezelf bent kan je nooit presteren in je job of privéleven. Daarbij heeft het mij een rustig hoofd opgeleverd waar ik zooo naar verlangde! Lieve Sylvana, waar ik moet beginnen weet ik niet zo goed. Je bent zo een speciaal mens die andere altijd wilt helpen. Je bent inspirerend, lief, sociaal en ook wel grappig. Ik kan iedereen aanraden om met jou in zee te gaan. Jij maakt mensen bewust van heel veel standaarddingen waardoor ze zelfrespect krijgen. Heel bijzonder. Ga zo door, kanjer!!
Marissa Jaspers 
Innerself
0022-lisenkalami
Voor wie is dit traject geschikt?

Voor de persoon die wilt gaan voor de beste connectie met zijn of haar InnerSelf. Die vanuit rust, vrijheid en volledige vertrouwen wilt leven en ondernemen. Voor mensen die klaar zijn met het eeuwige getwijfel of het geprobeerd te hebben met mini stapjes en klaar zijn om te gaan voor een vrij leven in volle zelfvertrouwen, zelfliefde, overvloed en ultieme vrijheid op letterlijk elk gebied!

Dit traject is een perfect match voor jou als:

 • Als jij verlangt naar diepe connectie met jouw InnerSelf.
 • Bereid bent in jezelf te investeren.
 • Jouw journey de tijd geeft.
 • Je een mega persoonlijke groei wilt ervaren.
 • Je het heerlijk vindt om je te omringen met gelijkgestemde mensen.
 • Je absoluut klaar bent voor jouw eigen succes.
 • Je klaar bent om je droomleven echt te gaan manifesteren.
 • Open staat voor je eigen antwoordenboek.
 • Je wilt leren werken met de juiste energieën.
 • Je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen.
 • Je coachbaar bent!
 • Je verlangt naar de juiste stappen te gaan zetten vanuit jouw eigen guidance.
 • Je absoluut maar dan ook echt klaar bent voor jouw eigen succes!
 • Je openstaat voor verandering.
 • Je klaar bent voor een mega transformatie!

En op hoeveel punten heb jij geantwoord met Jaaaa? Vast en zeker genoeg anders was je niet tot hier gekomen 😉 Dus van harte welkom bij InnerSelf Discovery! Let your journey begins ❤️

Betaling in 1 keer

Betaling in 6 termijnen