Unleash your Highest Potential VIPS!

Hold the Vision, Trust the Process

 

Nu leef je beperkt, je doet niet alles wat je graag zou willen.

Je leeft klein, je houdt jezelf klein en dan nog maar te zwijgen over het stemmetje in je hoofd die zegt “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” of “daar ben jij niet voor in de wieg gelegd”. Je bent bang om te falen, bang om investeringen in jezelf te maken en wat zullen andere daar wel niet van gaan vinden… zijn de gedachtes die jou het meest belemmeren. Je bent niet ultiem gelukkig en sommige dagen voelen zelfs als een sleur. 

Maar je verlangt naar een groots leven waarin jij de regie in handen hebt. Waarin je doet wat goed voelt voor jou en de belangrijke mensen om jouw heen. Je verlangt naar een gezond en gelukkig leven in overvloed op alle aspecten. Dan is dit het programma voor jou. 

Welkom bij Unleash your Highest Potential waarin we jouw leven 180 graden gaan omdraaien zodat je jouw grootse leven mag en kan gaan leven.

IMG_8301

Je bent niet ultiem gelukkig en sommige dagen voelen zelfs als een sleur.

Ongetwijfeld dat je je herkent in 1 of meerdere van onderstaande punten

 

Mee gaan in mijn energieveld levert jou een mega fast track transformaties op. Waarom? Ik zie direct jouw hoogste potentie en zielsmissie en daar werk ik mee.

Ik trek je door al je bullshit, blinde vlekken en schaduwwerk heen in a split second en jouw energie transformeert hierdoor direct!

Ik snap en voel je hierin helemaal

In 2017 belande ik op hetzelfde punt, ik was bijna 50 kilo afgevallen en verwachtte dat het dan allemaal wel vanzelf zou gaan. Dat ik een leuker persoon zou worden met meer zelfvertrouwen en dat het vanaf dan allemaal wel vlekkeloos zou verlopen. Haha hoe grappig hoe naïef dat eigenlijk was. Ik worstelde lekker door en luisterde naar geen enkel signaal van mijn lichaam. Het ene label na het andere label werd op me geplakt. Daar waar we begonnen met obesitas gingen we verder met trage schildklier en stofwisseling, fybromyalgie, depressie, verlatingsangst, paniekaanvallen, burn-out, whiplash, 2 miskramen, schijnzwangerschappen en PCOS. Toen ik dus in een depressie belandde, begin 2018, werd ik genoodzaakt naar mijn lichaam te luisteren. Ik kwam thuis te zitten en ging om de week met een psycholoog praten. Dat voelde als een extra kwelling, je pelt steeds een laagje extra van de ui af en zit daar 2 weken thuis mee om daarna in een volgend gesprek weer een laagje eraf te pellen. Tot we eindelijk bij de kern kwamen na bijna 4 maanden!! In de tussentijd speelde mijn verlatingsangst nog eens extra op waar ook paniekaanvallen bij kwamen. Ik durfde dit uiteindelijk met iemand te delen en die gaf aan mij in 1 sessie daarvan af te kunnen helpen door contact te maken het onderbewuste. Dit voelde voor mij al abracadabra en onwaar, dus ik hield het bij de psycholoog. Tot het nog een keer gebeurde, een aantal weken later! Dus ik belde haar op dat ik toch open stond voor een sessie en dezelfde avond zat ik met een mentor vanuit Australië online in een sessie. Hij wist precies te vertellen waar mijn verlatingsangst vandaan kwam, heelde dit en wat sliep ik als een roosje die avond! 

En toen maakte ik de keuze...

Want na deze ervaring ben ik naar Australië gegaan om voor mezelf echt te kunnen ervaren dat ik vrij was van verlatingsangst, ik ging namelijk zonder mijn man, familie of vrienden. Ik leerde daar de oprichters kennen van het Intuition Wisdom Institute en die gaven te kennen dat ze mij ook als een mentor zagen in de nabije toekomst. Ik moest toen heel hard lachen, want dat was toch zeker niks voor mij! 3 maanden later schreef ik mij in voor de opleiding.

En nu ben ik Sylvana Holmes!

En nu ben ik Sylvana Holmes! Je weet wel van de detective Sherlock Holmes 😉 

In 1 sessie help ik jou van je diepgewortelde belemmerende overtuiging af zodat je je meteen verlicht voelt. Ik spoor deze op in jouw onderbewuste, heel deze en integreer de absolute waarheid die jou wel dient! Zodat jij je meteen vrij en zelfverzekerd voelt om te kunnen doen wat je wel graag wilt. Je wilt namelijk:

Een leven dat nog mooier is dan al jouw grootste dromen want op jou! Durf jij all in te gaan met jezelf en je missie? Dan ben ik degene waarbij je moet zijn!

IMG_7814

“You only have 1 job on earth!
MAKE YOURSELF PROUD!!”

Wat kan je verwachten van het Unleash your
Highest Potential traject.

3

Maand 1: Hier gaan we gelijk van start met het werken en optimaliseren van je gezondheid door 3 bewezen bouwstenen toe te passen. Je kunt namelijk niet verwachten groots te kunnen leven maar je lichaam te behandelen als sh*t. Everything is energy!! Eveneens hebben we 2 tot 4 sessies deze maand om gelijk de diepgewortelde belemmerende overtuigingen weg te halen.

4

Maand 2: Ga je aan de slag met InnerSelf Discovery, hierin leer ik jou om contact te maken met jouw eigen InnerSelf en onderbewuste zodat jij hierna ook bij jezelf deze techniek kunt toepassen en je jezelf kunt helen op het diepste niveau.

5

Maand 3: Sluiten we af met een live dag waarin we tijdens een wandeling nog aan de slag gaan met jouw eigen connectie te optimaliseren met jouw InnerSelf en onderbewuste. Nuttigen we daarna een uitgebreide maar zeer voedzame lunch om vervolgens aan de slag te gaan met jouw Life Purpose Plan! Je gaat na deze dag naar huis met een plan voor de aankomende maanden om meteen in de activatie modus te komen dat grootste en vrije leven te gaan leven!

Unleash your Highest Potential VIPS

Het traject start 1 Juni (op mijn verjaardag) zodat jij daarna ook echt groots gaat leven en je voor altijd vrij gaat voelen!
Wat kan je verwachten:

Totale waarde: €3623,- excl. BTW

Voor mijn verjaardag zal ik 1x een Pilot draaien, deze start op 1 Juni!
Jij kan hier instappen voor maar: €2499,- excl. BTW (maar liefst 30% korting) te betalen in 1, 3 of 6 termijnen!

Omdat dit traject intensief en op maat is heb ik per maand maar beperkt plek. Dus wil jij niet wachten en meteen met mij aan de slag, vraag dan hieronder jouw gratis kennismakingscall aan zodat we kunnen kijken of we een match zijn en ik jou kan helpen naar dat ultiem grootste en vrije leven toe.

“Go for it, because you are worth it and deserve it!”

De voorgaande succesverhalen!

“Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau, als vrouw, moeder en Bossbabe.”

Bij Sylvana heb ik het programma Cut the Bullshit gevolgd. Dit was buitengewoon magisch! 
Ik mocht dieper duiken in oude trauma’s zonder er zelf “last” van te ervaren. Ze wist ook direct wat de oorzaak was en wat ik mocht doen om deze los te laten. Ze liet me zien wat de échte waarheid was van de situatie. Waardoor ik snel over de pijn stapte terug in de groei. 
Ik ben direct doorgestroomd naar het Next Level You programma, omdat ik in 1 maand tijd al zoveel was gegroeid. Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau als vrouw, moeder en bossbabe. Ik ben super dankbaar voor de stappen die we al samen gezet hebben en ben echt benieuwd wat de komende periode me nog zal brengen! 💕
 
Danielle ten Cate – oprichtster van Mauties Mama en Coach
danielle ten cate
WhatsApp+Image+2020-05-05+at+14.58.28

"Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht!"

Voor dit traject liep ik tegen verschillende dingen aan zoals onzekerheid, angsten en vragen over vroeger. Ik had een gratis sessie gewonnen en daar had ik zo’n goed en vertrouwd gevoel bij dat ik deze stap durfde te zetten. Dit programma heeft me tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven waarom ik gepest werd en het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker en ben blij met hoe ik eruit zie! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie. Sylvana is heel goed in wat ze doet en het is superfijn dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ze kan echt blokkades weghalen en ze is gewoon echt een topper! Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht! Ik ben zo enorm blij dat ik dit heb mogen doen! Dankjewel lieverd! ❤
Jessica van der Neut – Administratief medewerkster

"En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem."

Ik startte met dit traject vooral vanwege mijn negatieve money mindset. En in het traject kwam al snel naar voren dat er hierdoor ook veel negatieve overtuigingen zaten op het starten van mijn eigen business en mijn eigenwaarde. Ik had hier al vele trajecten voor gevolgd maar zonder directe 1 op 1 coaching waardoor ik hier nog steeds mee zat. Deze Cut the Bullshit maand heeft mij opgeleverd dat ik nu ingeschreven sta bij de KvK, dat ik mijn openingsaanbod heb geplaatst op social media en direct dezelfde dag 4 afspraken had staan voor een behandeling in mijn nieuwe praktijk. Dat er een muurtje wordt gebouwd in onze keuken (wat ik al 2 jaar uitstel o.a. door kosten), dat ik nu weet hoe ik (zodra alle losse eindjes zijn betaald) mijn financiën overzichtelijk kan bijhouden. En vooral dat ik weet wat de oorzaak is van mijn negatieve money mindset. Hoe ik mijn relatie met geld positief kan veranderen in de toekomst. Vooral dus dat ik echt grote stappen heb durven nemen voor mijn eigen praktijk! Dat ik vertrouw erin in dat ik waarde bied. Ook de groepsopdrachten zijn super waardevol, waardoor je er echt intensief mee bezig bent. Het leert je om te gaan met je intuïtie. En wat echt een MEGA-voordeel is in dit programma is dat je iedere week een 1 op 1 sessie hebt, waarbij je dus echt kijkt naar JOU probleem. 
 
Kirsten Dekkers – Oprichtster van Everything is Energy
123244224_4883207078388542_8446580383918966811_o

Ben jij ook 1 van de volgende succesverhalen en wil je samen met mij de stappen gaan zetten om echt groots te gaan leven? Genieten van de vrijheid in ieder aspect van jouw leven? Plan dan direct een call in via de knop hieronder:

“I see a certain life for myself and
I won't stop until I get it”