Verlang jij ook naar een diepe connectie met jouw ware zelf?

Innerself discovery

In het leven is het heel normaal om te verlangen naar meer. Naar jouw ultieme droomleven waarin alles mogelijk is en waar er geen tekorten en/of belemmeringen zijn, op geen enkel gebied.

Kijk dan nu eens naar jouw huidige leven? Leef je nu het droomleven waar je zo naar verlangt? Heb je die:
– Droom baan?
– Droom partner?
– Droomhuis?
En dit zijn dan nog even de huisje-boompje-beestje zaken maar hoe zit het omtrent de ultieme vrijheid in tijd en geld? Is dat precies zoals je het hebben wilt?

Dan kom ik weer even terug op waar ik begon: In het leven is het heel normaal om te verlangen naar meer. Omdat jouw huidige situatie nog niet de situatie is uit jouw dromen. Dit kan komen doordat je bepaalde stappen vanuit onzekerheid of angst niet durft te zetten en je je letterlijk belemmerd voelt.

Maar wat nou als je elke dag verbinding zou kunnen maken met jouw InnerSelf? Jouw eigen antwoordenboek dat letterlijk op elke vraag een antwoord heeft in jouw hoogste goed! Die precies weet welke stap jij elke dag kunt zetten om dichter bij dat ultieme droomleven te komen en het uiteindelijk te bereiken wanneer dat voor jou precies het juiste moment is. Jouw eigen persoonlijke gids, die ook weet wat te doen met obstakels op jouw pad. Hoe je die makkelijk kunt aangaan en overkomen. En ook de gids die je helpt om de belemmerende overtuigingen, onzekerheden en angsten leert te helen en loslaten.

Ik snap jou volledig als je nu denkt…

Pfff ja hallo jij gelooft zeker nog in sprookjes. Ik dacht namelijk precies hetzelfde toen iemand tegen mij zei: “Ja maar Syl, jouw verlatingsangst kan heel simpel in zo’n sessie weggehaald worden hoor” Toen dacht ik ook, wauw die denkt echt dat ze kan toveren. Dus ik bedankte haar netjes maar geloofde er niet in. Een paar weken later moest mijn partner weer voor zijn werk naar het buitenland (de eerste keer, een paar weken eerder, is niet gelukt en is hij teruggekomen vanaf Schiphol doordat ik paniekaanvallen kreeg, door mijn verlatingsangst en de depressie waar ik toen in zat) en ik was alleen maar mezelf aan het oppeppen: Syl jij kan dit, jij overleeft dit, jij bent sterker dan die angst, hij komt terug enz. Helaas won de angst, ik belde die dame op en zei: “Als die sessie van jou dan zo goed werkt heb ik er nu 1 nodig” Een dag later had ik een sessie met een Australische mentor en binnen 1,5 sessie was ik volledig vrij van mijn verlatingsangst.
Dit heeft mijn ogen extreem doen openen en vanaf hier is de persoonlijke groei reis in de Thalyss gestapt. Ik heb zelf ook de opleiding gedaan tot Intuïtieve Allknowing Mentor vanuit Australië en zo is mijn 2e bedrijf ontstaan. Dus van een depressie, verlatingsangst, paniekaanvallen, burn-out & whiplash naar een vrij leven waarin ik volledig gelukkig ben met mezelf en overvloed ervaar op alle vlakken. Hoe vraag je je nu af? Door het pad te volgen die hier op aarde al voor mij was uitgestippeld volledig geguide vanuit mijn InnerSelf. En dat is precies wat jij gaat leren in InnerSelf Discovery. Je gaat opnieuw leren contact te maken met jouw diepe InnerSelf. Ja ik zeg opnieuw want dat contact was er al vanaf je geboorte!

– Met het contact van jouw InnerSelf zal je resultaten bereiken die je eerder niet zijn gelukt en misschien zelfs wel nooit voor mogelijk had gehouden –

Wat is InnerSelf Discovery?

Wat kan je verwachten?

De training staat volledig voor je klaar in de online academy waar jij een eigen persoonlijke inlog voor zult ontvangen met LEVENSLANGE TOEGANG!

Je kan het programma dus geheel op eigen tempo volgen het is tenslotte jouw proces. Elke week opent een nieuwe module dus je kan binnen 5 weken klaar zijn en volledig geconnect zijn met jouw eigen InnerSelf.

Ook ontvang je nog online werkboeken die je online kunt invullen (Thank you Nature) want papier verspillen doe ik liever niet aan! En er zitten ook nog verschillende extra’s bij waarmee ik je verassen zal tijdens het programma.

Een besloten WhatsApp chat waarin alle deelnemers zitten en een warme en veilige omgeving zal zijn om je ervaringen en inzichten te delen en je vragen te stellen. Sylvana zit uiteraard ook in deze chat.

1 Clarity groep sessie gegeven door Sylvana in week 3 om volledige helderheid te creëren op het gebied van je InnerSelf en de weg daarnaartoe.

1 Breaktrough groep sessie gegeven door Sylvana in week 6. In deze sessie zal Sylvana de belemmerende overtuigingen weghalen die er zitten om contact te maken met jouw InnerSelf.

Het programma bestaat uit de volgende 4 modules + een bonus module en elke module het meerdere trainingsvideo’s:

Module 1

Het begint bij jou

Module 2

Hoe kan jij met energie leren werken

Module 3

Contact maken met je InnerSelf

Module 4

Belemmerende overtuigingen weghalen

BONUS MODULE

Dit blijft een verassing

Nog even een opsomming:

 

  • 4 modules vol met uitgebreide videotrainingen (maar liefst 25 video’s) (t.w.v. 777,-)
  • Bonus verassingsmodule (t.w.v. 199,-)
  • Uitgebreide werkboeken (online invulbaar, safe the nature!) (t.w.v. 77,-)
  • Affirmaties (die je als screensaver kan gebruiken) (t.w.v. 47,-)
  • Bonus materiaal bij elke module (podcast & meditaties) (t.w.v. 97,-)
  • Toegang tot de besloten Facebook community met likeminded people die je helpen, motiveren, inspireren, vragen beantwoorden en steunen. Maar ook waar je al je successen met kunt vieren (t.w.v. 67,-)
  • Een whatsapp groep waarin jij jouw ervaringen kunt delen met de andere deelnemers (t.w.v. 67,-)
  • En 5 weken intensieve coaching van Sylvana d.m.v. onder andere live video’s, maar ook reageert zijn zelf op hulp vragen die daar gesteld worden. (t.w.v. 397,-)

TOTALE WAARDE: 1727 EURO

Normale prijs is € 347,- excl btw.
Maar nu krijg jij ook nog eens € 50,- wachtlijstkorting 

Dus voor maar 297 euro excl. btw kan jij direct starten

of in 6 termijnen van 52,- excl btw.

EN je houdt ook nog eens Onbeperkte toegang tot ál het materiaal, dus als je op een later moment wilt starten of over een tijdje de training nóg eens wilt doen dan kan dat!

Wil jij graag net een stapje sneller met mijn individuele coaching? Dan heb ik voor jou deze Unieke aanbieding, namelijk de InnerSelf Discovery VIP. Naast dat je ALLE bovenstaande punten krijgt, zit hier ook nog eens een exclusieve 1-op-1 sessie. Hierin ga ik jou persoonlijk helpen om dichter bij je InnerSelf te komen en die volgende stappen te zetten, ben jij er klaar voor? Maak je keuze hieronder

InnerSelf Discovery

Betaling in 1 keer

Betaling in 6 termijnen

InnerSelf Discovery Vip

Betaling in 1 keer

Betaling in 6 termijnen

Innerself
Wat andere zeggen over InnerSelf Discovery:
Bij Sylvana heb ik het programma Cut the Bullshit gevolgd. Dit was buitengewoon magisch! 
Ik mocht dieper duiken in oude trauma’s zonder er zelf “last” van te ervaren. Ze wist ook direct wat de oorzaak was en wat ik mocht doen om deze los te laten. Ze liet me zien wat de échte waarheid was van de situatie. Waardoor ik snel over de pijn stapte terug in de groei. 
Ik ben direct doorgestroomd naar het Next Level You programma, omdat ik in 1 maand tijd al zoveel was gegroeid. Ik wist dat 4 maanden met Syl mijn businessen zou doen veranderen. Ik groei op mind en business niveau als vrouw, moeder en bossbabe. Ik ben super dankbaar voor de stappen die we al samen gezet hebben en ben echt benieuwd wat de komende periode me nog zal brengen! 💕
 
Danielle ten Cate – oprichtster van Mauties Mama en Coach
Voor dit traject liep ik tegen verschillende dingen aan zoals onzekerheid, angsten en vragen over vroeger. Ik had een gratis sessie gewonnen en daar had ik zo’n goed en vertrouwd gevoel bij dat ik deze stap durfde te zetten. Dit programma heeft me tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven waarom ik gepest werd en het heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker en ben blij met hoe ik eruit zie! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruit zie. Sylvana is heel goed in wat ze doet en het is superfijn dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ze kan echt blokkades weghalen en ze is gewoon echt een topper! Je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven over dingen die gebeurd zijn of hoe iets ontstaan is, je geeft me heel veel energie en kracht! Ik ben zo enorm blij dat ik dit heb mogen doen! Dankjewel lieverd! ❤
 
Jessica van der Neut – Administratief medewerkster

Ik wilde graag leren hoe mijn beperkende gedachten zich weer om konden keren naar positieve gedachten en ik vanuit hier kon leren manifesteren wat ik wel wil! De academy is hier een superfijn concept voor omdat je hier het heel gemakkelijk kunt leren, het is makkelijk te begrijpen en ook direct toe te passen wat ik superfijn vind. Praktisch en theoretisch op een speelse manier, dat pakt mij! Ook de investering hier is top, lage kosten, veel waarde, like minded people in de community en fijne begeleiding. Mijn win nu al is dat de angst in deze rare periode mij niet overneemt en ik afstand vind in de gevoelens en angsten van andere. Ik blijf bij mezelf en houdt de positieve bubbel bij me.

Manon Heezen – Voedingsdeskundige in emotie eten & Leefstijl coach

Over Sylvana

Nu kan ik een heel levensverhaal gaan vertellen natuurlijk, maar daarvoor heb ik mijn wie ben ik pagina. Wel wil ik je benadrukken hoe anders deze training is! Hoe je ECHT gaat transformeren door contact te maken met jouw eigen InnerSelf. Want hoe vet zou het zijn als jij contact kunt maken met jouw InnerSelf die jou dan precies verteld wat goed is voor JOU en wat NIET! Die weet wat de snelste en fijnste weg van de minste weerstand is naar het leven van jouw dromen. Letterlijk jouw gids die je de weg wijst naar een leven in overvloed op elk gebied! Liefde, geluk, succes, geld enz.

Als jij nu, net als ik toen, stress, struggles, ongeluk, onzekerheid, geld tekort, angsten, gebrek aan zelfliefde ervaart, dan komt dat doordat je afgesneden leeft van de connectie met jouw InnerSelf. Je leeft nu al jaren vanuit je hoofd, maar jouw superpowers zitten in jouw, in het contact met jouw InnerSelf.

Ik leerde daar 4 jaar geleden contact mee te maken, en hier even een korte opsomming wat er toen is veranderd:
– In 1 jaar tijd een succesvolle business op weten te zetten, waardoor ik ontslag kon nemen bij mijn fulltimebaan.
– Al mijn onzekerheden over mezelf en mijn lichaam kunnen helen en loslaten en daarom voor een publiek van 400 man mijn verhaal mogen en durven vertellen op een podium!!
– Van al mijn angsten en onzekerheden af en ik voel me vrijer en gelukkiger dan ooit.
– Goed het onderscheid kunnen maken welk stemmetje, wat ik hoor, mijn InnerSelf is en welke mijn ego. En door dat onderscheid kan ik dagelijks luisteren naar de juiste guidance naar mijn droomleven toe.
– Van een schuld van €10.000,- naar financiële vrijheid in nog geen 6 maanden tijd!
– Mijn 2e bedrijf op mogen zetten en al vele mensen (en ook dieren) mogen helpen volledig te transformeren.
– Mijn miskraam kunnen verwerken op een heel mooi en diep niveau waardoor ik nu nog meer vertrouw op mijn lichaam.
– Mezelf kunnen genezen van fybromyalgie.

De opleiding tot Allknowing Mentor heb ik gevolgd in Australië, deze duurde een half jaar. Het was niet zomaar een cursus of training. Ik heb het namelijk van Sonja en Daniel mogen leren en dat was magisch! Want weet je wat echt supergaaf is en ook meteen het niveau laat zien van InnerSelf Discovery! Mijn mentor, Daniel, waar ik het onder andere van heb mogen leren, heeft geholpen bij de nieuwe verfilming van de film The Secret Dare to Dream!

Dus hup hup, waar wacht je nog op?

innerself
0022-lisenkalami
Voor wie is dit traject geschikt?

Voor zowel de ondernemer als de levensgenieter die wil gaan voor de beste connectie met zijn of haar InnerSelf. Die vanuit rust, vrijheid en volledige vertrouwen wil ondernemen met een eigen bedrijf of in het leven. Voor mensen die klaar zijn met het eeuwige getwijfel of het nemen van mini stapjes en klaar zijn om te gaan voor dat leven in overvloed op elk gebied! Voor mensen die volledig klaar zijn om resultaten te gaan behalen die nog niet eerder zijn gelukt of überhaupt voor mogelijk hield! Voor jou die de stap durft te nemen naar het bekende onbekenden en terug te komen op het pad wat hier op aarde voor jou in uitgestippeld.

Ga je mee op dit mooie avontuur?