Cut the Bullshit & Kickstart your life
Sylvana-Spreken

En dat is echt precies wat we gaan doen! Het is het beste traject wat je volgen kan om binnen een maand je leven te kickstarten en vrij te zijn van alle BULLSHIT die jou tot op de dag van vandaag tegenhoudt om dat gelukkige, gezonde en succesvolle leven te leiden waar je naar verlangt.
Als jij er klaar voor bent om hier afscheid van te nemen op zeer korte termijn dan is dit traject letterlijk HET TRAJECT om te volgen.

Buiten de 1 op 1 sessies die wij met elkaar gaan hebben om de bullshit waar je nu mee worstelt weg te halen ga je ook leren hoe je in jouw leven ervoor kan zorgen dat je altijd in de juiste energie zit waar je alles in kunt gaan manifesteren wat je graag wilt, leer je je energie te shiften, te beschermen en bovenal leer je hoe je je ego kunt gaan onderscheiden van jouw InnerSelf. Iedereen is altijd opzoek naar het antwoordenboek, maar die bezit jij al! En ik ga je daarmee in contact brengen.

“Dit traject heeft mij tot nu toe duidelijkheid over vroeger gegeven, waarom ik gepest werd en de waarheid hiervan heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me nu een stuk vrolijker! Ik accepteer mezelf en ben trots op wie ik ben en hoe ik eruitzie” Aldus vorige deelnemers.

Het traject zorgt er letterlijk voor dat jij het leven gaat leven waar je recht op hebt en waar je zo naar verlangt. En bovenal geeft het jou ook de tools hoe je er altijd voor kan zorgen dat je het vanuit de juiste energie en connectie met je InnerSelf bewandelen gaat.

Jij verdient dit!

Wil jij mee doen aan Cut the Bullshit, schrijf je dan snel in, want er zijn maar 6 plekjes!
We starten 1 Maart, dus tot snel.

Wat het precies inhoudt? Kijk dan snel even deze video
Wat houdt het in?

Het traject duurt 8 weken en in de eerste 3 weken gaan wij 1 op 1 aan de slag met het weghalen van de belemmerende overtuigingen/blokkades die jou nu en wellicht al langer tegenhouden in het leven. Het zij op het gebied van geld, carrière, zelfvertrouwen enz. En in week 7 sluiten we het traject met mij coaching af door middel van een groepscall.

Ook krijg je toegang tot de online academy waar je gaat leren hoe je altijd in de goede energie kan verkeren, waar vanuit je moeiteloos alles kunt gaan manifesteren wat je graag wilt ontvangen maar ook hoe je besluiten kan maken zonder dat deze zwaar of eng aanvoelen maar juist naar waarheid genomen zijn. En het neusje van de zalm is toch echt wel dat ik jou ga leren hoe je nou naar het juiste stemmetje in jezelf kan luisteren, oftewel jouw secret antwoordenboek.

En daarbij krijg je ook nog eens LIFETIME ACCESS!! Dat betekent dus dat je na deze 8 weken gewoon toegang blijft houden tot ALLES.

Ook krijg je toegang in de besloten Watsapp chat waarin je op elke werkdag je vragen direct kan stellen om snel antwoord te ontvangen. Dus niet een wekelijkse Q&A maar gewoon direct wanneer je een vraag hebt 😉

En voorafgaand ontvang je thuis nog een superleuke attentie waarmee jij dit traject met gemak doorfietst, wat dat is blijft nog even een verassing.

Je kunt alle lessen dus op je eigen tempo volgen.

Voor wie is dit traject geschikt?

Letterlijk voor iedereen die belemmerd wordt door bepaalde blokkades, angsten of onzekerheden en daardoor niet het gelukkige, gezonde en succesvolle leven leeft waar je wel ABSOLUUT recht op hebt. Maar echter vind ik het wel van mega belang dat jij ook echt bereid bent ervoor te doen wat nodig is om erdoorheen te breken. Dus ook op moeilijke momenten doorzet en vooral niet opgeeft.

Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, binnen een bedrijf werkt of een eigen bedrijf hebt, huisvrouw of thuisblijf papa bent. Het is echt voor iedereen! Het traject is zo opgezet dat het voor iedereen te volgen is en er letterlijk voor gaat zorgen dat jij een transformatie doorgaat en je leven een kickstart geeft na het cutten van alle BULLSHIT!

Dit traject is perfect match voor jou als:

– Je klaar bent met de belemmerende overtuigingen die jou tegen houden het leven te leiden waar je absolute recht op hebt.
– Je openstaat voor verandering.
– Je klaar bent om in jezelf te investeren.
– Je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen.
– Je contact wil leren maken met jouw eigen antwoordenboek.
– Je wilt leren werken met energie.
– Je coachbaar bent!
– Je echt bereid bent om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven op dit moment.
– Je stapje voor stapje wil leren hoe je alles kan manifesteren.
– Je een mega persoonlijke groei wilt ervaren.
– Je klaar bent voor een flinke dosis healthy mindset shift.
– Je het heerlijk vindt om je te omringen met gelijkgestemde mensen.
– Je wilt leren hoe je meer kunt voelen.
– Je absoluut klaar bent voor jouw eigen succes.
– En je er echt klaar voor bent afscheid te nemen van jouw oude boek en ECHT in je nieuw geschreven boek wilt stappen!

EN hoeveel punten heb jij beantwoord met JAAAAAA?? Vast en zeker op genoeg anders was je niet tot hier gekomen 😉 Welkom bij Cut the Bullshit!

“We gaan dit samen doen en ik heb er onwijs veel zin in!”

Jouw investering:

EENMALIG 849,- EURO

(Of 6 termijnen van 150,- euro)

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan direct hieronder in.