Gelukkig en succesvol zijn begint met de vraag:

Wat houdt mij tegen?

E-book: De kracht van Affirmaties & Intenties

Affirmaties & Intenties, je hebt er vast al vaker van gehoord, maar hoe kan je dit nu optimaal zelf gebruiken? En waar moet je beginnen?
In dit E-book laat ik je zien wat het effect kan zijn en hoe jij dit zelf op een simpele manier kan toepassen.

In het E-book vindt je:

-> Meer dan 60 affirmaties en 25 intenties.
-> Je leert ook hoe je ze zelf kunt maken.
-> 
En wanneer je ze het beste kunt gebruiken
-> 
En meer!

Op deze manier kan jij ook jouw droomleven manifesteren.

Ben jij klaar er voor?
Download dan snel het E-book!

smartmockups_kslfc2xt

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Sylvana… en ik ben lekker nuchter maar ook heerlijk spiritueel. Het beste van beide gecombineerd zoals ik dat zelf zie. Mijn passie is mensen, kinderen en dieren helpen op weg naar een vrij en gelukkig leven want JA, dat is ook voor jou weggelegd 😉 
 
30 jaar geleden begon mijn leven hier op aarde en nu woon ik samen met de man waarmee ik de rest van mij leven wil delen, mijn man Danny en onze prachtige kleine man Bodhy. Daarbij bezit ik ook nog mijn eigen kleine dierentuin hihi, ik heb namelijk 5 paarden, ja echt 5 haha!! Jip, mijn allereerste pony die ik inmiddels 20 jaar heb en heerlijk geniet van haar pensioen met andere oude paardjes en dan nog Wup, Six, Mini en Maxi waar ik dagelijks plezier van heb en heerlijk van mag genieten, thuis wonen ook nog mijn hondje Jack die bijna overal mee naar toe gaat en echt mijn knuffeltje is, Woezel en Pip onze katten die het huis onveilig maken haha. Het verbaast je dus vast niks dat ik een onwijze dierenvriend ben.
IMG_8001

Coaching en programma's

Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt. Coaching die zo krachtig is dat vaak 1 sessie je al 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt. 
En dat allemaal zonder keer op keer weer over je problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie, ik heb aan een half woord genoeg om je te kunnen helpen. Zonder emoties en angsten via de telefoon of laptop je problemen oplossen. Superfijn!