Eigen Business

Het was voor mij de beste beslissing die ik ooit had kunnen maken. Het heeft mij vrijheid gebracht in zowel tijd als financiën.

Dit is de enige plek waar jij zelf beslist wat je doet. Dus heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen? Of zoek je gewoon nog iets leuks naast je huidige baan zodat je wat extra’s in de maand hebt om leuke dingen van te kunnen doen? Dan is dit wellicht de kans waarop jij aan het wachten was.

3,5 jaar geleden kreeg ik het aanbod om online mensen te gaan helpen naar een gezondere levensstijl toe. En ja ik was mega sceptisch want in deze maatschappij worden je 2 dingen geleerd. Of je werkt voor een baas of je wordt eigen baas. Maar nooit is mij ooit iets verteld over netwerkmarketing. En ondanks dat ik open sta voor alles was ik heel sceptisch. Want hoe kan je nou voor 60,- een eigen bedrijf beginnen. Maar goed daar kan je ook niet failliet doorgaan dus waarom niet proberen? Het was tenslotte wat ik wilde, een eigen bedrijf zonder een fysieke winkel of verplichtingen.

IMG_0032

De coaching ontving ik door middel van een upline (de dame in dit geval waar ik alle gesprekken mee had gevoerd over dit werk) en via een onlinetraining waarin alle basis stappen en basis info werd gedeeld. Ik combineerde dit in het begin met mijn fulltimebaan, mijn eerste doel was 1 dag minder werken voor een baas en die dag gewoon heerlijk voor mezelf hebben. Dus met mijn upline besproken hoe ik dat kon bewerkstelligen en met dat gemaakte plan aan de slag gegaan. Na 5 maanden kon ik mijn fulltimebaan veranderen naar 32 uur. Oeeeeeeh wat was dat heerlijk zeg de vrijdag vrij, je snapt wel dat dit naar meer smaakte. Want als dit al kan na 5 maanden wat kan er dan na 10, 15, 20 maanden enz. Na het behalen van mijn eerste doel dus een nieuw plan gemaakt, volledig ontslag kunnen nemen. 9 maanden later was dit het geval, vol trots kon ik mijn ontslagbrief in gaan leveren!!
Nu 2,5 jaar later geniet ik nog steeds van de vrijheid, de goede inkomsten maar bovenal geniet ik van alle mensen die ik mag helpen naar een gezondere levensstijl toe of mag helpen bij het opzetten van hun eigen “onderneming” hierin.

Dit klinkt nu heel zwaar wellicht “eigen onderneming” maar laat me je vertellen wat je nodig hebt:
– Een doel
– Telefoon en laptop met internet
– Doorzettingsvermogen
– 60,- inschrijfkosten
Yep dit is letterlijk alles wat je nodig hebt. Want het volgende ontvang je van mij:

Coaching

Op het gebied van Lifestyle en Business zullen wij jou coachen! Jij leert de in’s en out’s, je straalt dit uit en brengt het vervolgens weer over naar anderen.

Verkoop

Dit doe je niet door zomaar mensen te bellen of oneindig emails te sturen, dit doe jij door aantrekkingsmarketing! wij leren je alle in’s en out’s!

Team Building

Jij gaat met onze begeleiding een eigen team opzetten, hier komt veel bij kijken en met onze ervaring gaat ook jou dat lukken.

“Team Work makes a dream work!”

En nu wil je ook vast en zeker weten wat je kan bereiken

Passief inkomen

Bedragen kunnen hier heel erg uiteenlopen, en is natuurlijk afhankelijk hoeveel tijd jij erin steekt, een full-time salaris is met deze baan makkelijk te verdienen.

Werken waar en wanneer je wilt

Wil jij lekker in je bed blijven liggen? Of naar het strand gaan? Of emigreren naar Thailand? Het kan allemaal en is door voorgangers al gebeurd!

Onafhankelijk zijn

Doe ik het wel goed? Ben ik wel op tijd? Geen zorgen, jij start dit avontuur en zal heel snel inzien dat dit de beste keuze is geweest in jou leven (tot nu toe).

Dus wil jij samen met mij de stap wagen en ook online mensen helpen naar een gezondere levensstijl toe? En hierdoor je eigen doelen en dromen zoals wellicht reizen, meer bij je gezin zijn enz. waar kunnen maken?

Stuur mij dan een berichtje op m.me/sylvanariethoven.nl en wellicht coach ik jou binnenkort naar jouw vrijheid toe.

Veel liefs,

Sylvana