Wacht nog even! Ik heb nog iets voor je!

Jaaaaaa wat goed! Jij gaat aan de slag met het ontdekken van jouw Life Purpose en hoe jij jouw leven en business kunt gaan runnen vanuit rust en vertrouwen. Echt impact kan gaan maken met jouw gift. Dank je wel dat ik jou hierbij mag helpen. Dit gaat een toffe journey worden.

Om je alvast te bedanken heb ik klein maar extra tof aanbod voor je. Het geld voor de aankomende 20 minuten want het is meer dan 50% korting!!

Minuten
Seconden

Wat ik je nog even wil meegeven is dat de zoektocht naar antwoorden op de vragen “wie mag ik nou gaan helpen?” “Wat kom ik hier nou precies doen?” enz. voor vele een struggle is. Dat was het namelijk ook voor mij. Een aantal jaar terug maakte ik het besluit voor eens en voor altijd voor mijn gezondheid te gaan kiezen en viel 50 kilo af. Vanaf daar is alles in een sneltreinvaart gegaan. En vandaag de dag maakt de connectie met mijn InnerSelf het nemen van de juiste stappen in rust en vertrouwen zo’n enorme dagelijkse impact op mijn leven & business en trek ik gemakkelijk overvloed aan op alle vlakken. Kan eigenlijk wel zeggen dat het als vanzelf gaat.

Die helderheid ga jij ook kunnen ervaren al je er totaal open in stapt en in alle dankbaarheid en liefde de boodschappen in de aankomende dagen naar je toe laat komen. “Persen heeft namelijk geen zin, het komt wanneer het komt” 😉 Tevens 1 van mijn favoriete quotes hahaha. Want dit is met alles zo!

Je zult ook zeker en vast wel gehoord hebben van belemmerende overtuigingen. Dit zijn niet die beestjes in je hersenen die alles lastiger doen lijken hoor. Maar dit zijn negatieve overtuigingen gestuurd vanuit jouw ego om je in je comfortzone te houden. Vaak is dit een net wat luider stemmetje waar je dus naar luistert.

Maaaaaar als jij jouw Life Purpose echt wilt gaan leven en vanaf nu mega stappen wilt gaan zetten in je eigen bedrijf of je carrière heb ik een super vet aanbod voor jou!


MINI CURSUS
DROOMLEVEN VISUALISATIE

In deze minicursus help ik jou om jouw ultieme droomleven op elk vlak volledig visueel te krijgen. Gestuurd vanuit jouw eigen InnerSelf door middel van de energie in deze cursus.

“If you can imagine it, you can achieve it!”

Vanuit hier gaat het helder krijgen van je Life Purpose nog gemakkelijker worden!

Dit leverde het Petra al op:

“Door de deepdive van de visualisatie opdracht heb ik zoveel helderheid gekregen plus het gaf mij echt enorme kippenvel! Door van tevoren de uitleg te krijgen, een meditatie te doen en vervolgens naar jouw stem te luisteren voelde ik me in een hoge energie. Dit was zo gaaf. En ook al kwam even tussendoor het stemmetje vanuit mijn ego raaskalken… kon ik toch meer naar mijn InnerSelf blijven luisteren. Echt heel fijn en enorm blij mee. Dit heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven omdat ik het nu ook zelf voor ogen heb gezien. Dus het is echt mogelijk!”

Normaal kost deze minicursus 47,- maar ik gaf je al aan dat ik je een eenmalig te gek aanbod ga doen die maar 20 minuten geldig is zoals je kunt zien in de countdown.

Dus tromgeroffel haha….

De Mini Cursus Droomleven Visualisatie  kan je nu eenmalig aanschaffen voor maar 11,- excl btw.

Als jij net als Petra graag:

  • Helderheid wil in je ultieme droomleven. 
  • Meer wilt kunnen luisteren naar je InnerSelf.
  • Wilt leren hoe je mediteert en visualiseert vanuit Hollandse nuchterheid.
  • Zelfvertrouwen wil bij het zien van je droomleven.

Klik dan nu hier zodat ik de mini cursus direct kan sturen naar je per mail en je lekker aan de slag kunt gaan