Wacht nog even! Ik heb nog iets voor je!

Hoooooi Lieve en Mooie Perfect Diamond!!

Ik heb alvast een te gek filmpje voor je voordat we van start gaan:

 

Wat goed dat jij aan de slag wilt gaan om helder te krijgen wat jouw unieke Life Purpose is hier op aarde. We zijn een oneindig wezen natuurlijk, maar we bestaan maar een relatief korte tijd hierop aarde. En hoe sneller je dan weet wat je hier precies komt doen hoe leuker, mooier en gezelliger je het voor jezelf kunt maken en niet alleen voor je zelf natuurlijk maar ook voor de mensen om jou heen en die jij helpen mag!

Ik ga je daarom een te gek aanbod doen waar je alleen in de aankomende 20 minuten gebruik van kunt maken en dit aanbod is alleen voor de echte doorpakkers!! Let op, meer dan 50% korting!!!

De zoektocht naar antwoorden op de vragen “wat kom ik hier precies doen” “wat is mijn doel hier” enz. is voor vele een struggle. Dat was het ook voor mij. Voor mij begon de reis bij het kiezen voor mijn gezondheid en 50 kilo af te vallen. Vanuit daar is alles in een sneltreinvaart gegaan. En vandaag de dag maakt de connectie met mijn InnerSelf het nemen van de juiste stappen in mijn leven en mijn business, alles zoveel makkelijker!

Die helderheid ga jij ook kunnen ervaren als je er totaal open in stapt en in alle dankbaarheid en liefde de boodschappen in de aankomende dagen naar je toe laat komen. Persen heeft namelijk geen zin, het komt wanneer het komt 😉 <- Tevens 1 van mijn favoriete quotes hahaha. Want dit is met alles zo!

Je zult ook zeker en vast wel gehoord hebben van belemmerende overtuigingen. Dit zijn niet die beestjes in je hersenen die alles zwaarder doen lijken hoor. Maar dit zijn negatieve overtuigingen gestuurd vanuit jouw ego om je in je comfortabele bubbel te houden. Vaak is dit een net wat luider stemmetje waar je dus naar luistert.

Maaaaaar als jij jouw Life Purpose echt wilt gaan leven en vanaf nu mega stappen wilt gaan zetten in je eigen bedrijf of je carrière heb ik een super vet aanbod voor jou!

Namelijk een 1-1 Life Purpose Clearity sessie van 30-45 minuten

In deze sessie maak ik contact met jouw InnerSelf, gaan we kijken wat jouw Life Purpose precies is met alle details erop en eraan en haal ik meteen de grootste belemmerende overtuiging voor je weg zodat je meteen kunt gaan knallen na onze sessie.

Vet toch?

Dit leverde het Melissa al op:

De Life Purpose clearity sessie was life changing voor mij! Boven verwachting kwam direct mijn Life Purpose naar voren en heeft Sylvana meteen al een belemmerende overtuiging weg kunnen halen en me inzicht gegeven waar deze vandaan kwam. Je gaf me mijn zelfvertrouwen terug, ik zag mijn eigen potentie weer en na het gesprek voelde ik mij ‘on top of the world!’, geen angst waardoor ik meteen grote stappen heb kunnen zetten richting mijn doel!❤️

Normaal kost deze sessies 235,- Maar ik gaf je al aan dat ik je een eenmalig te gek aanbod ga doen die maar 20 minuten geldig is zoals je kunt zien in de countdown, je hebt nu nog:

Minuten
Seconden

Dus…. Tromgeroffel haha. De 1-1 Life Purpose Clearity sessie kan je nu eenmalig bij mij boeken voor een No brainer prijs van €97,- excl. btw.

Dus wil jij in 30 minuten:

Alle antwoorden ontvangen op wat jouw Life Purpose is hier op aarde?
Daar direct ook de stappen voor ontvangen die je mag gaan zetten?
Afkomen van de grootste belemmerende overtuiging die jou tegenhoudt die stappen te nemen?

Klik dan nu hier zodat we samen een datum kunnen gaan prikken! Laat jou voorkeur in de notities achter.

 

Tot snel! Veel liefs, Sylvana