Wacht even!  Voordat je gaat, heb ik nog iets speciaals voor jou!

Het E-book is uiteraard onderweg naar je mailbox en…

wat goed dat jij aan de slag gaat met het ontdekken van de kracht van affirmaties en intenties en hoe jij jouw droomleven kunt gaan manifesteren! Dank je wel dat ik jou hierbij mag helpen. Dit wordt echt al heel gaaf!

Ik wil je graag bedanken met iets eenmaligs! Je kan dit alleen op deze pagina vinden, juist omdat ik weet dat mensen zoals jij en ik net een stapje sneller willen. Daarom heb ik iets unieks voor je, iets speciaal waardoor jij nog sneller een beter beeld krijgt wat jouw volgende stappen gaan zijn. Antwoorden op de vragen “Wat is mijn volgende stap?”, “Wat kom ik hier nou precies doen?” Maar ook op business gebied, “Wie mag ik nou gaan helpen?”, enz. voor vele is dit een struggle.

Dat was het namelijk ook voor mij. Een aantal jaar terug maakte ik het besluit voor eens en voor altijd voor mijn gezondheid te kiezen en viel 50 kilo af. Vanaf daar is alles in een sneltreinvaart gegaan. Naast de lichamelijke verandering, betekende dit ook dat mijn mindset moest veranderen en dus meer aan persoonlijke ontwikkeling moest gaan doen!
En vandaag de dag maakt de connectie met mijn InnerSelf het nemen van de juiste stappen in rust en vertrouwen zo’n enorme dagelijkse impact op mijn leven & business. Nu trek ik gemakkelijk overvloed aan op alle vlakken. Kan eigenlijk wel zeggen dat het voelt alsof het vanzelf gaat.

En dit gun ik jou ook, daarom heb ik voor jou de Mini Cursus De weg naar mijn Droomleven

In mijn droomleven zie ik er uit zoals op deze foto, Vrij, kan gaan en staan waar ik wil, maar het allerbelangrijkste voor mij is om jou mee te nemen onder mijn vleugels zodat ook jij dat droomleven krijgt waar je naar verlangt. En het dus niet alleen blijft bij een verlangen.

In deze minicursus help ik jou om jouw ultieme droomleven op elk vlak volledig visueel te krijgen. Gestuurd vanuit jouw eigen InnerSelf door middel van de energie in deze cursus.

“If you can imagine it, you can achieve it!”

Wat kan je verwachten in deze Mini Cursus?

  • Helderheid in je ultieme droomleven.
  • De stem van jouw InnerSelf ontdekken.
  • Wilt leren hoe je mediteert en visualiseert vanuit Hollandse nuchterheid.
  • Zelfvertrouwen bij het zien van je droomleven.
  • En nog veel meer…. De mogelijkheden zijn eindeloos als dit door hebt.

Normaal kost deze mincursus jou € 47,- maar zoals gezegd wil ik jou echt iets speciaal meegeven, dus kan jij deze cursus volgen voor maar € 11,-Het is een eenmalige aanschaf en daarna hou je dus ook onbeperkt toegang zodat je het ook nog eens op een later moment kunt herhalen!

Ben jij er klaar voor? Ik wel, dus laten we De weg naar jouw Droomleven gaan visualiseren en samen mooie stappen gaan zetten.

Dit leverde het Petra al op:

“Door de deepdive van de visualisatie opdracht heb ik zoveel helderheid gekregen plus het gaf mij echt enorme kippenvel! Door van tevoren de uitleg te krijgen, een meditatie te doen en vervolgens naar jouw stem te luisteren voelde ik me in een hoge energie. Dit was zo gaaf. En ook al kwam even tussendoor het stemmetje vanuit mijn ego raaskalken… kon ik toch meer naar mijn InnerSelf blijven luisteren. Echt heel fijn en enorm blij mee. Dit heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven omdat ik het nu ook zelf voor ogen heb gezien. Dus het is echt mogelijk!”

 Wil jij dit ook net als Petra ervaren?